Doi soți au fost răpuși în aceeași zi de cancer. Nici măcar moartea nu i-a putut despărți

Doi soți au fost răpuși în aceeași zi de cancer. Nici măcar moartea nu i-a putut despărți

Redactor Divahair.ro

Un angajat al Serviciului Medical de Urgență din Dakota de Sud, în vârstă de 58 de ani, și soția sa de 52 de ani au murit în aceeași zi de cancer, la doar 10 ore distanță unul de celălalt. Tragedia s-a întâmplat în pragul sărbătorilor de iarnă, iar în urma lor au rămas trei copii îndurerați, care nu s-au mai putut bucura de magia Crăciunului.

Familia celor doi soți își va aminti mereu ziua de 23 decembrie 2022. Deși au pierdut doi oameni dragi, au primit o lecție emoționantă despre iubire și au înțeles că există suflete pereche. Povestea cuplului a început cu mult înainte, mai exact în urmă cu 25 de ani. Steve Hawkins și soția sa Wendy s-au iubit de când erau foarte tineri și au adus pe lume trei copii, care acum au în jur de 20 de ani: Brad, Mandi și Trent.

Bărbatul și-a dedicat întreaga viață îngrijirii altor oameni, căci a fost paramedic în San Diego, iar apoi, din 2009, a devenit administrator al Serviciului Medical de Urgență din comitatului Yankton, Dakota de Sud, Statele Unite ale Americii.

„Este pur și simplu un șoc pentru întregul sistem. Toți cei de aici fac tot posibilul pentru a trece peste această durere. Steve a fost genul de lider care a condus afacerea așa cum ar trebui să fie condusă.”, a declarat Troy Cowman, administratorul adjunct al Serviciului Medical de Urgență.

Steve Hawkins în hainele de serviciu
Steve Hawkins

În timp ce Steve salva vieți, soția sa avea grijă de cei trei copii, pe care i-a crescut exemplar.

„Wendy a fost o soție și o mamă devotată care a rămas acasă pentru a-și crește cei trei copii, Brad, Mandi și Trent.”, se arată într-o postare de pe Facebook, scrisă de colegii bărbatului de la Serviciul Medical de Urgență.

Trecerea lor în neființă, în aceeași zi, la doar câteva ore distanță, a impresionat întreaga lume, inclusiv pe ceilalți membri ai familiei care au observat de-a lungul anilor cât de mult s-au iubit. Apropiații au dezvăluit că amândoi sufereau de forme diferite de cancer, fără să ofere alte detalii suplimentare despre bolile care i-au răpus. Au mai menționat doar că bărbatul se lupta cu maladia de cinci ani și că suferința soției sale a fost ceva mai scurtă.

Sora lui Steve, Kathy Hawkins-LaFollette, a scris într-un mesaj pe Facebook că Steve și Wendy sunt „cea mai bună definiție a sufletelor pereche”. Aceasta a completat că este profund îndurerată pentru pierderea suferită de nepoții ei, care au rămas mult prea devreme fără părinți.

În ultimele clipe din viață, cei doi soți au fost internați la Spitalul Avera Sacred Heart din Yankton. Au petrecut un sfert de secol împreună pe acest Pământ, iar iubirea lor va dăinui și dincolo de limitele nevăzute ale existenței umane. Se pare că sufletele lor nu au putut să se despartă și au plecat împreună din această lume.

Steve Hawkins și soția sa Wendy Hawkins îmbrățișați și fericiți
Steve Hawkins și soția sa Wendy Hawkins

Vestea morții lor a fost făcută publică pe 26 decembrie 2022, pe pagina oficială a Serviciului Medical de Urgență în cadrul căruia Steve era angajat. Sute de oameni au reacționat la comunicatul oficial și au lăsat comentarii pline de cuvinte emoționante pentru copiii rămași în urmă.

„Ne rugăm pentru copii. Cunosc sentimentul de a-ți pierde părinții când ai 20 de ani. Aveam 23 de ani când ai mei au murit. Aveți cea mai profundă compasiune din partea mea.”, „Mă rog ca Dumnezeu să mângâie familia lor în aceste momente de cumplită pierdere.”, „Îmi pare rău pentru pierderea suferită, este greu, știu, părinții mei au murit la 15 ore distanță. Tata a avut cancer și mama a avut probleme cu inima. Au fost căsătoriți 53 de ani, trist, dar frumos că au fost împreună.” - sunt câteva dintre comentariile de pe Facebook.

Această poveste este o dovadă clară că sufletele pereche există și că nu se despart niciodată, indiferent de obstacolele întâlnite.

I-a promis că vor fi din nou împreună la azilul de bătrâni, dar el a murit știind că ea nu avea să vină niciodată

Surse foto: Facebook, iStock

Surse articol: DailymailFox13newsNybreaking

Articolul urmator
La vârsta de 16 ani trebuia să mă bucur de petrecerile în pijamale, dar eu am fost vândută unor bărbați pe care nu i-am cunoscut în viața mea
La vârsta de 16 ani trebuia să mă bucur de petrecerile în pijamale, dar eu am fost vândută unor bărbați pe care nu i-am cunoscut în viața mea
Stii sa te desparti?
Incepe quiz
Stii sa te desparti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.