O femeie suspectează că soția fiului ei îl înșală, așa că-i face nepoatei sale un test ascuns de ADN

O femeie suspectează că soția fiului ei îl înșală, așa că-i face nepoatei sale un test ascuns de ADN

Redactor Divahair.ro

Relația noră-soacră este cunoscută din istorie ca fiind una problematică, având în vedere că nu întotdeauna există înțelegere între ele. De cele mai multe ori, bărbatul este prins la mijloc în acest conflict aprins între cele două prezențe importante din viața sa. Astăzi vei afla o poveste de-a dreptul uluitoare despre modul în care o doamnă în vârstă a încercat să îl îndepărteze pe fiul ei de soția care era, în același timp, și mama fiicei sale.

Olivia și John sunt căsătoriți și au împreună o fiică, iar într-o zi au luat decizia de a o lăsa pe cea mică în grija lui Edith, mama bărbatului. Soția lui John a fost întotdeauna conștientă că soacra ei nu a fost pe deplin mulțumită de alegerea fiului, dar credea că le-a acceptat relația. Faptul că Edith s-a oferit să se ocupe de educația micuței a făcut-o pe Olivia să aibă impresia că trăiesc în armonie și că au o relație bazată pe respect. Cât timp ei erau la serviciu, bunica avea grijă de cea mică și totul părea în ordine în viața lor.

Toată această imagine a familiei perfecte s-a destrămat în ziua în care Edith a făcut un gest menit să îi îndepărteze pe John și Olivia. Nora îngrozită de fapta soacrei a făcut povestea lor publică pe Reddit, acolo unde a cerut și chiar a primit sfaturi în legătură cu această problemă extrem de gravă. Iată cum a început relatarea pentru utilizatorii platformei:

„Ea este în general drăguță, nu prea i-a plăcut modul în care eu și soțul meu ne-am găsit, dar a acceptat acest lucru și m-a primit oarecum în familie. A avut (accent pe a avut) grijă de fiica noastră în timp ce atât eu, cât și soțul meu lucram, astfel încât nu a trebuit să o trimitem la creșă. Dar după acest incident, micuța noastră merge la grădiniță acum.”

Femeie care își pupă fetița pe tâmplă, în timp ce micuța își ține degetul în gură.

Citește și: Dacă știam de ce soacră îngrozitoare o să am parte, jur că nu mă mai însuram

„Incidentul” de care vorbește în introducerea poveștii nu este un act de violență la adresa copilei, așa cum poate ai fost tentat/ă să crezi. Fapta femeii te va surprinde, căci nu este ceva la care s-ar gândi prea multă lume. Sau cel puțin nu o mamă care își iubește copilul... Vrei să știi ce s-a întâmplat? Mai jos găsești toate detaliile.

Lui Edith i se părea că fiica băiatului său nu seamănă cu el, așa că a decis să facă un test ADN, dar să nu le spună părinților fetiței despre decizie. Abia când a primit rezultatele, i-a chemat de urgență la ea. Acea zi a fost îngrozitoare pentru Olivia și partenerul ei, căci au fost la un pas de a se despărți. De ce? Rezultatele arătau clar că John nu era tatăl copilei. Dar oare indicau realitatea?

„A considerat că fiica mea nu seamănă deloc cu soțul meu și a decis să-i facă un test de paternitate. Ei bine, partea ciudată este că nu l-a testat pe soțul meu, ci pe cumnatul meu, care este adoptat. Da, i s-a părut o idee bună să falsifice rezultatele testului, astfel încât să poată spune că nu el este tatăl. Ne-a sunat și ne-a zis că trebuie să mergem cât mai repede la ea. Amândoi eram la serviciu, dar am ieșit, ne-am grăbit să mergem acolo pentru a ni se prezenta un mail cu rezultatele. Confuz, soțul meu l-a citit și a văzut că nu era el tatăl. S-a supărat și a cerut să știe despre ce este vorba, iar eu am fost în continuare nedumerită. Apoi, Edith a decis să intervină, spunând că știa că am relații cu alți bărbați pe la spatele soțului meu și că asta era doar o parte din ce îi ascundeam. În plus, i-a sugerat să divorțeze de mine imediat.”, a continuat autoarea postării.

Bunica într-o rochie în carouri, în timp ce își ține în brațe nepoata.

Norocul celor doi soți a fost că au realizat la timp că bărbatul nu făcuse un astfel de test și că nu semnase niciun document prin care își dădea acordul pentru așa ceva.

„A încercat să ne saboteze căsnicia, a încercat să-l facă pe soțul meu să mă părăsească pentru că l-am înșelat (nu am făcut-o niciodată). Am mers împreună la un laborator de testare din oraș, unde am făcut analizele cu soțul meu, doar pentru a-i arăta lui Edith că s-a înșelat. Am primit rezultatele ieri, iar când Edith a adus-o pe cea mică acasă, i-am spus că avem vești interesante. I-am arătat rezultatele, dar, uimită și roșie ca un rac, a început să spună că am falsificat testul. Insista că soțul meu nu poate fi tatăl, pentru că știe ea că l-am pus pe tatăl adevărat să facă testul. Susținea că fac orice doar ca soțul meu să nu mă părăsească și că e doar un plan uriaș pentru a-i lua toți banii și averea.”, a mai scris.

Deși femeia a continuat să încerce să își influențeze fiul, acesta și-a crezut soția, așa cum era normal. Relația lor era bine sudată și nu s-a destrămat, doar că episodul neplăcut i-a afectat destul de tare pe amândoi.

Postarea Oliviei a stârnit o mulțime de reacții, iar cei mai mulți dintre oameni i-au sugerat să stea departe de mama soțului ei. Unii chiar s-au arătat îngrijorați de poveștile pe care ar putea această femeie să i le spună copilei despre mama ei. Este de-a dreptul îngrozitor, nu-i așa? Uite cum sună comentariile adăugate ca răspuns la postarea de pe Reddit:

  • „Uh, această lipsă de respect este un motiv pentru a nu avea contact permanent cu ea. Te rog, spune-mi că tu și soțul tău nu schimbați mai mult de câteva cuvinte pe an cu această vrăjitoare răzbunătoare.”
  • „Ei bine, se pare că este timpul să vă luați rămas bun de la Edith. Te rog, spune-mi că soțul tău a decis să nu intre în contact cu femeia care a încercat să-i distrugă familia. Dacă nu, atunci măcar nu o lăsați niciodată să petreacă timp singură cu fiica dumneavoastră. Dacă a fost în stare să-i spună soțului dumneavoastră că nu este tatăl, doar imaginați-vă ce i-ar putea spune fetiței dacă ar fi singură cu ea.”
  • „Dați-o în judecată pentru provocarea intenționată de suferință emoțională!”
  • „Aș începe să pregătesc un ordin de restricție dacă aș fi în locul tău. Acesta este un nou nivel de nebunie.”
  • „Este una dintre cele mai nebune bătrâne despre care am citit vreodată aici. Acțiunile ei sunt toxice și otrăvitoare. A încercat să submineze temelia căsniciei tale și îți insultă copilul în timp ce se află la ea.”
  • „Îmi pare foarte rău! Chiar și în cazul unei relații foarte puternice, această încercare este foarte grea pentru amândoi...”

Tu ce părere ai despre această situație? A procedat bine Olivia că a decis să-și ducă fetița la grădiniță și să nu o mai lase în grija bunicii?

Citește și: 7 lucruri pe care soacrele doresc în secret să ni le spună direct din inimă

Surse foto: PexelsPexelsPexels

Surse articol: RedditAmomama

Articolul urmator
Are 90 de ani și pedalează zilnic câte două ore, de mai bine de șapte ani, pentru a-și vedea soția. Așa arată iubirea adevărată
Are 90 de ani și pedalează zilnic câte două ore, de mai bine de șapte ani, pentru a-și vedea soția. Așa arată iubirea adevărată
Alege o vedetă și îți spunem un adevăr ascuns despre tine!
Incepe quiz
Alege o vedetă și îți spunem un adevăr ascuns despre tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.