Un bărbat deplânge moartea soției însărcinate și spune că "a lăsat în urmă cel mai frumos cadou" - copilul lor

Un bărbat deplânge moartea soției însărcinate și spune că "a lăsat în urmă cel mai frumos cadou" - copilul lor

Redactor Divahair.ro

Pierderea unei persoane iubite este, fără doar și poate, cel mai tragic, neașteptat și dificil moment din viața oricui. În ciuda suferinței teribile care ne umbrește existența într-un astfel de moment, este important să ne oprim pentru o secundă, să o luăm o gură de aer și să ne amintim că orice sfârșit aduce și un nou început.

Sigur, este foarte greu să privești și partea plină a paharului în urma unei tragedii teribile, dar uite că unii oameni reușesc să facă și acest lucru. Brandon Russell și-a pierdut soția însărcinată într-un grav accident de mașină, dar a primit "la schimb" o minunăție de fiu, pe care îl numește "cel mai frumos cadou".

 Imagine cu Brandon Russell și Samantha în timp ce se îmbrățișează și râdSursa foto: Facebook

Brandon și regretata sa soție s-au cunoscut în timpul liceului. Cei doi s-au îndrăgostit imediat unul de celălalt, s-au distrat mult împreună, și-au stabilit obiective de viitor, iar pe parcursul timpului, au reușit să împlinească multe dintre ele. Din păcate, Samantha, căci așa o chema pe partenera bărbatului, nu a mai apucat să-și împlinească cel mai mare vis: acela de a deveni mamă.

Aceasta și-a pierdut viața în luna iulie a anului 2021, în jurul orei 17:30. Avea doar 22 de ani. Tragedia s-a întâmplat într-o singură clipită. Samantha se afla într-o intersecție și se pregătea să vireze la stânga. Nu avea nici cea mai mică idee că un bărbat care fugea de poliția din Wichita îi va semna sentința la moarte. Șoferul, care petrecuse mult timp în închisoare, a trecut pe roșu și a izbit-o din plin pe tânără.

Ambele vehicule au fost distruse, însă Samantha a fost cea care a plătit, cu adevărat, prețul acelui accident îngrozitor. Paramedicii au ajuns rapid la fața locului și au transportat-o pe tânără la Centrul Medical Wesley. Acolo, fără ca măcar să știe, a născut un băiețel.

Micuțul, care era și el în stare gravă, s-a născut chiar înainte ca mama sa să-și dea ultima suflare în sala de operație. Tocmai această minune l-a convins pe Brandon să se ridice și să meargă mai departe, în ciuda a ceea ce se întâmplase. Fiul său era dovada clară că trebuie să rămână puternic.

Imagine cu Brnadon Russell în timp ce își ține bebelușul în brațeSursa foto: Facebook

Bărbatul nu s-ar fi așteptat niciodată ca sărutul pe care l-a avut cu soția sa în dimineața respectivă să fie și ultimul... Înainte de a pleca de acasă, Samantha și-a îmbrățișat soțul adormit și i-a spus că "nu voi fi aici când te trezești", de parcă ar fi simțit că viața sa se apropia de sfârșit.

Cel care a produs accidentul, Ervan, a reușit să scape de poliție. Acesta jefuise un hotel din West Taft și, aparent, nu era la prima sa infracțiune. A mai fost acuzat de multe altele în trecut, inclusiv de crimă de gradul 1, agresiune, deținere ilegală de arme de foc. În plus de asta, fusese închis între 2004 și 2021. Sentința sa expirase în data de 15 iunie 2021, cu doar câteva săptămâni înainte de accident. Din fericire, după tragedie, partenerul său de infracțiuni a fost prins de autorități undeva între Maple și Ridge.

În tot acest timp, Brandon a început să-și asume rolul de mamă și de tată față de micuțul său, care a locuit în spital timp de șapte săptămâni din cauza stării sale de sănătate. Bărbatul l-a numit pe băiețel Mac și a început să-și țină familia și apropiații la curent cu situația sa prin intermediul Facebook-ului.

Imagine cu Brandon Russell și cu fiul său în timp ce se joacă

"Mac se descurcă destul de bine. Face progrese în fiecare zi. Medicii nu sunt siguri cât timp a rămas fără oxigen și, după RMN-ul făcut ieri, mi-au spus că are unele leziuni în anumite puncte cu substanța albă din creier.", a scris el la trei zile după nașterea lui Mac.

În timp ce a plâns moartea soției sale, Brandon și-a găsit puterea de a merge mai departe mulțumită fiului său, cadoul-minune lăsat pe pământ de Samantha. Femeia a iubit viața, după cum au povestit chiar părinții ei, Lischen Castorena și Roger Castorena, așa că nu este de mirare că i-a oferit soțului ei un motiv să trăiască.

Citește și: Frățiorul de 6 ani nu vrea să o părăsească pe surioara muribundă și îi oferă alinare pentru ultima oară

Surse articol: Amomama, Newscolony, Kake

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Femeia aceasta a născut copilul răposatului ei soț la aproape doi ani de la moartea acestuia
Femeia aceasta a născut copilul răposatului ei soț la aproape doi ani de la moartea acestuia

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.