Tensoval Comfort are grija de inima ta

Redactor Divahair.ro

„Ce nu stii, nu te doare" - iata o vorba populara, care aplicata in cazul hipertensiunii arteriale (HTA), poate avea urmari grave. Tensiunea arteriala crescuta, medical -hipertensiune arteriala, este una dintre cele mai cunoscute afectiuni asimptomatice (fara simptome) cu efecte negative majore asupra sanatatii, singura modalitate de a o depista fiind verificarea periodica a valorilor tensiunii.

La nivel global, statisticile privind HTA sunt ingrijoratoare: peste 1 miliard de persoane sufera de aceasta afectiune, 1 din 5 decese fiind cauzat de HTA sau complicatiile acesteia. In Romania mai mult de jumatate (51,4%) din populatia de peste 45 de ani are hipertensiune si doar 1 din 2 persoane adulte isi cunoaste valorile tensiunii arteriale. 

Pentru a creste gradul de constientizare privind importanta controlului tensiunii arteriale si pentru a contribui la imbunatatirea acestor statistici, Tensoval impreuna cu Liana Stanciu lanseaza campania: „Tensoval are griaja de inima ta! Gastronomie fara tensiune."

"Din experienta am invatat ca tensiunea e un parametru vital cu care nu trebuie sa ne jucam. In fiecare casa ar trebui sa existe un tensiometru." - Liana Stanciu

Campania subliniaza atat importanta unei monitorizari regulate a tensiunii, cat si necesitatea preocuparii pentru o alimentatie echilibrata, cu reale beneficii pentru inima.

Cu Tensoval Comfort monitorizarea curenta a tensiunii arteriele se poate face acasa, usor si exact. Tensoval Comfort este un tensiometru digital de brat, care permite masurarea automata a tensiunii arteriale si a pulsului. Fiind validat clinic, masoara cu exactitate valorile tensiunii, este foarte usor de folosit, inclusiv de catre persoanele in varsta si beneficiaza de 3 ani garantie si service de la producator.

Si pentru ca majoritatea dintre noi apreciem o masa copioasa, uitand  de implicatiile negative pentru sanatate, Tensoval propune gastronomie fara tensiune intr-un pachet promotional dedicat persoanelor hipertensive.

Astfel, la achizitia unui tensiometru Tensoval comfort, veti primi cadou revista "Bucataria pentru toti" cu retete dedicate  persoanelor cardiace, putand  opta suplimentar pentru  un abonament gratuit de 3 luni la aceeasi revista. Cititi toate detaliile despre pachetul promotional pe www.hartmann.ro.

Campania este valabila in perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2013, in farmaciile Dona, Catena, HelpNet, Centrofarm, Remedia, Gedeon Richter, Ropharma etc. si in farmaciile individuale partenere.
O campanie HARTMANN Romania.

Articolul urmator Obiceiul daunator care in timp iti afecteaza inima

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.