Cum să elimini toxinele prin picioare

Cum să elimini toxinele prin picioare

Violeta Ieremie

De-a lungul timpului, corpul nostru acumulează multe toxine pe care le înmagazinează în celule, în ţesuturi, în sânge, iar starea noastră de sănătate devine din ce în ce mai precară. Sunt tot felul de metode prin care ne putem detoxifica organismul, iar una dintre ele este cea prin care eliminăm toxinele prin picioare.

eliminarea toxinelor prin picioare

Uite de ce ai nevoie pentru a trece la treabă:

  • săpun
  • piatră ponce
  • lighean
  • rozmarin proaspăt
  • mentă proaspătă şi levănţică (opţional)
  • plasturi de picioare pentru detoxificare
  • dispozitiv ionic pentru picioare
  • prosop curat
  • cremă pentru picioare

Iată cum se face detoxificarea organismului prin această tehnică!

Primul pas constă în spălarea picioarelor în apă caldă cu săpun, apoi foloseşte piatra ponce pentru a îndepărta celulele moarte.

După aceea, umple ligheanul cu apă caldă în care pui o lingură de rozmarin proaspăt pe care l-ai mărunţit înainte între palme. Adaugă levănţică şi mentă pentru un plus de aromă. Scufundă-ţi picioarele în apă timp de 30 de minute şi repetă acest procedeu o dată sau de două ori pe săptămână.

detoxul prin picioare

La pasul al treilea, aplică plasturii pentru picioare înainte să te culci. Verifică instrucţiunile producătorului, deoarece unii plasturi se aplică pe talpă, de la călcâi la degetele picioarelor, iar alţii funcţionează mai bine dacă sunt puşi peste arcade. Îndepărtează-i dimineaţa, apoi pune plasturi noi în fiecare noapte, timp de 30 de zile.

Conform specialiştilor de la Clinica Mayo şi de la Şcoala Medicală Harvard, dimineaţa, plasturii îşi schimbă culoarea, însă aceasta este transpiraţia care reacţionează la plasturii îmbibaţi cu oţet de bambus, nu toxinele din corp.

La ultimul pas, porneşte dispozitivul ionic pentru picioare şi adaugă sarea care vine odată cu dispozitivul. Scufundă-ţi picioarele timp de 30 de minute în apa din dispozitiv şi relaxează-te.

Atenţie!

Nu îţi scoate picioarele niciodată înainte să opreşti dispozitivul ionic.

Truc: hidratează-ţi picioarele cu o cremă hidratantă după ce termini detoxificarea.

După această tehnică, picioarele tale îţi vor fi recunoscătoare. În fiecare zi, ne sprijinim pe ele şi ne suportă greutatea corpului, iar datoria noastră este să le acordăm atenţie şi să ne ajutăm corpul să funcţioneze cum trebuie. Sănătatea noastră este mai presus de orice şi nu există nicio scuză din lume pentru care să o neglijăm.

Articolul urmator
Constelații familiale: ce sunt și cum te pot ajuta
Constelații familiale: ce sunt și cum te pot ajuta
Cum vad barbatii prietenia ta cu alte femei?
Incepe quiz
Cum vad barbatii prietenia ta cu alte femei?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.