Gestul uluitor pentru umanitate: știa că fetița ei va muri la naștere, dar a ales să o aducă pe lume. Află motivul!

Laura Voica

„A trăit doar 74 de minute, dar a realizat mai mult decât unii într-o viață întreagă”

O britanică care știa că fetița ei va muri la scurt timp după naștere a decis să-i dea naștere copilului astfel încât să-i poată dona organele și să salveze alte vieți.

Emma Lee, în vârstă de 32 de ani, și soțul ei Drew, în vârstă de 51 de ani, au aflat atunci când Emma era în a 13-a săptămână de sarcină cu gemeni, că unul dintre cei doi bebeluși suferă de anencefalie, o afecțiune mortală care împiedică dezvoltarea creierului și a craniului.

Medicii au sfătuit-o să avorteze, dar Emma și Drew au decis să dea naștere ambilor copii.

Fetița Hope a trăit 74 de minute înainte de a muri în brațele mamei sale la Addenbrooke’s Hospital din Cambridge. I-au fost donați rinichii și celulele hepatice.

„Este o decizie destul de sfâșietoare de luat”, a declarat Emma Lee pentru Cambridge News. „Dacă circumstanțele ar fi fost diferite și ea ar fi murit imediat după naștere, cred că decizia nu ar fi fost atât de ușoară”.


Sursa: Imgur.com

Cuplul a spus că s-a inspirat din povestea nou-născutului din Cardiff, Teddy Houlston, care avea aceeași afecțiune. S-a născut în aprilie și a trăit 100 de minute înainte de a muri și de a-și dona inima și rinichii.

„Când am aflat că Hope nu va supraviețui, știind povestea lui Teddy, am avut încredere că medicii pot face același lucru”, a declarat Emma Lee pentru Daily Mirror.

„Astăzi trăiește încă în interiorul altcuiva și ajută la vindecare. A îndepărtat deja o mare parte din durerea lor fizică. Nu cred că a vorbit cineva în timpul celor 74 de minute, toți am mângâiat-o în tăcere. ”

„A fost o decizie ușoară să o numim Hope (Speranță)”, au spus părinții ei. Încă o avem pentru că trăiește în alte persoane ”, a spus Drew Lee. „A trăit doar 74 de minute, dar a realizat mai mult decât unii oameni într-o viață. Simțim că fetița noastră este un erou. ”

Schimbarea începe cu fiecare dintre noi. Părinții lui Hope, au dăruit speranță altor suflete care aveau cea mai mare nevoie. Asta le-a dat dreptul la viață. Prin bunătatea Emmei și ai lui Drew, copii care au primit organele micuței, își scriu poveștile cu ”Speranță” în suflete.

Nașterea fratelui geamăn al lui Hope, Josh, a avut loc fără complicații.

 

Surse foto: Imgur.com

Articolul urmator Trei lucruri cu care ai fost de acord înainte de a veni pe această lume

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.