Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

JuiceIT lansează NEW YOU CORPORATE RETREAT - Prima soluție holistică de well-being corporate

Marţi, 07.08.2018

Legătura dintre productivitate și stres nu este nouă, am simțit cu toții pe pielea noastră: stresul are un impact negativ asupra vieții la birou, capacității de concentrare, calității și numărului orelor de somn.

O cercetare Deloitte 2018 despre „Global Human Capital Trends” demonstreaza ca dinamica actuala a modului in care lucram agraveaza si ea stresul. Trăim și muncim mereu conectați, iar asta ne face să fim mereu într-o stare de alertă. Stresul de la locul de muncă influențează negativ inclusiv starea de bine și stabilitatea familiei – în cazul a 40% dintre angajați.

De acest context se leagă prima soluție de well-being destinată companiilor și creată de JuiceIT – NEW YOU CORPORATE RETREAT.

Ana Radu crede că ideea de wellness în context corporate trebuie să evolueze. Mai mult decât abonamente la sport sau ședințe de masaj la birou, e nevoie de un program de well-being cu adevărat de impact. Iar pentru asta, e nevoie să privim mai departe de sănătatea fizică.

NEW YOU CORPORATE RETREAT e gândită ca o soluție holistică pentru întreaga echipă, care poate revitaliza întreaga companie. Ca rezultat, pot crește productivitatea unei echipe, satisfacția angajatului la locul de muncă, contribuind inclusiv la abilitatea de concentrare la birou și de a gestiona agenda zilnică foarte încărcată.

NEW YOU CORPORATE RETREAT aduce laolaltă o echipă de specialiști care privesc mintea, corpul și sufletul ca pe un întreg. Programul cuprinde o varietate de activități, de la mindfulness și meditatie, la pilates și yoga, coaching de leadership și workshop-uri de nutriție & retete.

Astfel, un retreat poate fi o ocazie foarte bună în care o echipă primește un interval de respiro – fie câteva ore, fie o zi, fie câteva zile – în care o reîncărcare a bateriilor poate crea obiceiuri noi, care să aducă o schimbare la nivel de cultura corporate. Și, pe termen lung, un program de well-being la nivel corporate poate fi parte integrantă din managementul performanței.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!