Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cele mai mari greșeli pe care le faci atunci când gătești cu ulei de măsline

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro
Este benefic pentru sănătate?

Este benefic pentru sănătate?

Uleiul de măsline are beneficii asupra sistemului cardiovascular, reduce colesterolul și ajută digestia, însă întrebarea dacă este sau nu sănătos se aplică în cazul în care îl alegi pentru gătit. Acesta conține grăsimi nesaturate și poate deveni toxic după contactul termic. Totodată, specialiștii recomandă consumul moderat și să nu-l folosești în prepararea oricărei rețete. 

Uleiul de măsline este folosit în extrem de multe rețete, devenind, fără îndoială, un ajutor de nădejde în bucătăria fiecăruia. Conține antioxidanți, grăsimi nesaturate și are un gust delicios. Însă acest "aur lichid" este folosit în mod eronat de mult oameni, mai ales la gătit.

Uleiul de măsline are incredibil de multe proprietăți pentru organismul nostru, însă dacă nu ținem cont de câteva reguli atunci când îl folosim la gătit s-ar putea să ne facem mai mult rău decât bine. Află, în galeria foto, cele mai mari greșeli pe care le poți face atunci când gătești cu ulei de măsline. 

Citește și: Bea ulei de masline cu lamaie pe stomacul gol! Efectele sunt uimitoare

Surse articol: Womenshealthmag / Realsimple / TimesofIndia

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    Ai nevoie de un SFAT?

    Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

    întreabă

    LIKE si intra in universul divelor!