O femeie a făcut o infecție gravă la măsea după ce a purtat asta de Halloween

O femeie a făcut o infecție gravă la măsea după ce a purtat asta de Halloween

Lorena Teacă

Tocmai ce a trecut Halloweenul și am văzut multe persoane care s-au deghizat în monștri, vrăjitoare sau vampiri pentru diferite petreceri. Toată lumea s-a întrecut în costumații care mai de care mai înfricoșătoare și creative, doar pentru a fi cireașa de pe tort din cadrul petrecerii.

Rețelele sociale au fost bombardate de diverse machiaje bizare, coafuri sau idei de costumații și multe persoane au aplicat în viața reală ceea ce au văzut pe internet. Multora le-au ieșit perfect machiajul și costumația, însă au fost și oameni care au avut de suferit din cauza acestei nopți pline de accesorii înfricoșătoare.

O tânără din Alabama și-a dorit foarte mult să meargă la o petrecere de Halloween costumată în vampir și cu dinți ascuțiți, pe care i-a lipit cu ajutorul unui adeziv special.

După ce distracția s-a terminat, femeia s-a întors acasă și a vrut să scape de dinții falși. După ore în șir de încercări eșuate, tânăra a constatat că totul este în zadar, iar dinții nu mai pot fi scoși cu absolut nimic.

Multe danturi cu colți

Chiar dacă durerea devenea insuportabilă, femeia a mai încercat de câteva ori de una singură să-i elimine din cavitatea bucală, însă a realizat că fără ajutorul medicului nu are nicio șansă de reușită.

În momentul în care a ajuns în cabinetul stomatologului, a trăit un șoc, deoarece acesta i-a spus că trebuie să-i scoată pe bucățele cu ajutorul unui instrument asemănător unui fierăstrău. Mai mult decât atât, stomatologul era speriat de ideea că ar putea să-i scoată, odată cu dinții falși, și pe cei reali.

Cu toate acestea, stomatologul a reușit să ducă la bun sfârșit acțiunea, însă femeia a avut dureri cumplite în timpul intervenției.

Așadar, dacă ți se pare amuzant să porți dinți de vampir la o petrecere de Halloween, gândeste-te de două ori înainte să îi aplici. 

Iată ce ținute poartă vedetele de la Hollywood de Halloween, pentru a impresiona presa și admiratorii. 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
5 moduri în care viața ta se îmbunătățește dacă îți ierți părinții toxici pentru ce ți-au făcut
5 moduri în care viața ta se îmbunătățește dacă îți ierți părinții toxici pentru ce ți-au făcut
Ce costum de Halloween ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce costum de Halloween ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.