Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Părerea specialistului: "Tratamentul cu alcoolul te-ar putea ajuta să treci peste veștile traumatizante, în contextul coronavirusului"

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Medicii ne spun că nu recomandă consumul de alcool, pentru un sistem imunitar cât mai puternic, care să ne ajute să ținem coronavirusul departe de noi. Știm cu toții această recomandare, nu? Cu toate acestea, unii sunt de altă părere. Doctorul Anthony Fauci, cel mai mare imunolog al Statelor Unite ale Americii, a declarat zilele trecute că alcoolul poate ajuta oamenii să supraviețuiască celor mai severe efecte ale informațiilor traumatizante pe tema coronavirusului venite din toate colțurile lumii..

Sursa foto Wikipedia

Citește și Tragedie fără de margini! Testată pozitiv, o asistentă de 34 de ani s-a sinucis, de teamă să nu dea altora coronavirus...

Și ce cobai este mai bun, mai de încredere decât propria-ți persoană? Astfel, Fauci a mărturisit că s-a supus voluntar unui proces preliminar al terapiei pe bază de alcool.„Ceea ce am descoperit este că o singură doză înainte de informare și cât o doză dublă după informare fac mult pentru a atenua suferința cea mai profundă”, a spus Fauci. Renumitul și respectatul virolog a spus că, dacă oamenii au posibilitatea să administreze doze suplimentare în timpul zilei, ar trebui să se considere norocoși.

Dar, chiar dacă Fauci a ridicat în slăvi beneficiile noului tratament, a ținut să lase și o notă de precauție. „Efectul acestei tratament este unul temporar”, a spus el. „Din păcate.“ Rezultatele obținute de Fauci sunt în conformitate cu rapoarte mai vechi care indică faptul că americanii ameliorează simptomele într-o manieră similară din noiembrie 2016.

Cine este acest doctor și de ce trebuie să ne încredem în ce zice el? Deoarece, pe scurt, este unul dintre cei mai buni, mai dedicați și mai serioși din domeniul său. Anthony Stephen "Tony" Fauci este un imunolog american care a adus contribuții substanțiale la cercetarea HIV / SIDA și la alte imunodeficiențe, atât ca om de știință, cât și ca șef al Institutului Național al Alergiei și Bolilor Infecțioase.

Citește și Ce trebuie să faci, ca să nu te contaminezi cu COVID-19, în România

Timp de zeci de ani, Anthony S. Fauci a fost cunoscut drept cel mai muncitor doctor - primul savant care ajungea dimineața în campusul național al Institutului de Sănătate din Bethesda, Md., și ultimul care a plecat seara. Iar acum, în ultima lună, programul expertului în boli infecțioase, în vârstă de 79 de ani, a devenit mai crunt ca oricând lucrând în prima linie din partea guvernului american, în lupta contra pandemia COVID-19. Mai mult de trei până la cinci ore de somn strecurare între activitățile variate pe care le are – de la supravegherea fabricării a unui potențial vaccin, ture de spital, participări la întâlniri ale grupului de luptă contra coronavirus și discursurile ținute la conferințele de presă ale Casei Albe. Duminică, el a prezis că Statele Unite ar putea vedea în cele din urmă 100.000 până la 200.000 de decese cauzate de pandemia care curmă vieți, nemilos, la fiecare minut, în lume...

Urmărește harta interactivă a îmbolnăvirilor cu coronavirus aici.

Surse foto: Wikipedia, Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta