Dacă EL vrea să se însoare repede cu tine, fugi cât te țin picioarele! Ce secret întunecat ascunde acest tip de bărbat

Dacă EL vrea să se însoare repede cu tine, fugi cât te țin picioarele! Ce secret întunecat ascunde acest tip de bărbat

Alida Enache

În mod normal, ți-ai pune semne de întrebare dacă ești de foarte mult timp cu iubitul tău și acesta nu te-a cerut încă în căsătorie, însă există și un alt tip de comportament care ar trebui să te îngrijoreze. Sunteți într-o relație de foarte puțin timp, iar EL vrea deja să se însoare cu tine. Să fie oare îndrăgostit lulea? Sau acest comportament indică faptul că partenerul tău are probleme? Ei bine, ai mare, mare grijă, pentru că un astfel de comportament poate ascunde secrete dintre cele mai întunecate. 

Partenerul tău ar putea fi un agresor

V-ați cunoscut de puțin timp și sunteți îndrăgostiți până peste cap... poate el chiar mai mult decât tine. Îți aduce flori în fiecare zi și te complimentează constant. Îți oferă cadouri chiar și fără ocazii speciale și vrea să fie continuu lângă tine. Mai mult de atât, te-a cerut și în căsătorie. Să fie oare un vis devenit realitate?

Realitatea este, din păcate, alta. Deși pare că totul este despre tine, curând vei începe să joci după regulile lui fără ca măcar să îți dai seama. Relația voastră se va transforma în una de tip victimă – agresor.

Cerere in casatorieSursa foto: iStock

Scopul său este să dețină controlul și să se asigure că tu vei renunța în totalitate la viața ta. Are nevoie de afirmare, iar tu vei fi cea care i-o va oferi. Are o mulțime de complexe, iar stima lui de sine este scăzută. Va căuta să compenseze toate aceste aspecte prin tine.

Cum îți dai seama că iubitul tău este un agresor

  • A devenit foarte gelos și nu mai ai voie să te vezi cu prietenii tăi sau chiar familia. Toți ceilalți au devenit o amenințare pentru relația voastră.
  • Te acuză de infidelitate, deși, s-ar putea ca el să fie cel infidel.
  • Te manipulează. Îți știe deja toate defectele și punctele sensibile și ți le amintește de câte ori are ocazia.
  • Vei renunța la muncă pentru ca are nevoie ca tu să fi lângă el constant.
  • Întotdeauna se victimizează. Nu își asumă consecințele propriului comportament și dă vina pe tine pentru abuzuri. Ți-a spus vreodată că bea din vina ta?
  • Este narcisist. Îi pasă doar de propria persoană, de propriile nevoi și dorințe și își va dori constant ca tu să îi faci pe plac.
  • Este inconstant din punct de vedere emoțional. Își schimbă stările foarte rapid. Într-o secundă îți va spune că nu poate trăi fără tine, iar în următoarea îți va spune că nu-l poți părăsi pentru că oricum nimeni nu s-ar putea îndrăgosti de tine.
  • Vrea să te simți neajutorată, iar colacul tău de salvare va fi chiar el.
  • Îți promite mereu că se va schimba, însă acest lucru nu se va întâmpla niciodată.

Ascultă-ți intuiția căci ea te va anunța încă de la bun început că acel bărbat are probleme. Dacă simți oboseală, tensiune, vinovăție sau umilință în preajma lui, este un semn clar că nu el este alesul.
Iar dacă ești deja într-o relație cu un agresor, fugi cât te țin picioarele!

Citește și: 9 semne subtile că o persoană nu te înghite deși nu îți lasă nimic de bănuit

Surse articol: Cluber, Doxologia

Sursa foto principală: iStock

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Constelații familiale: ce sunt și cum te pot ajuta
Constelații familiale: ce sunt și cum te pot ajuta
Ce secret ți se ascunde?
Incepe quiz
Ce secret ți se ascunde?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.