10 lucruri pe care le vor femeile

Redactor Andreea Baluteanu

„Ce vor femeile?” - iată una dintre întrebările care au preocupat umanitatea din cele mai vechi timpuri. Femeile sunt considerate, în special de către bărbați, ființe complexe, dar diferite, pe care cu greu le poți înțelege, care au dorințe greu de definit și de priceput.

Cu toate acestea, studiile au demonstrat, în ultima perioadă, că femeile nu sunt atât de diferite de bărbați precum se credea. Pornind de la aceste rezultate, noi am conceput o listă a lucrurilor pe care și le doresc toate reprezentantele sexului frumos. Descoperă-le în rândurile de mai jos!

Ce vor femeile: lista pe care bărbații își vor dori să o consulte

Îți dezvăluim măcar câteva răspunsuri la întrebarea „ce vor femeile”! Abia așteptăm să aflăm dacă te regăsești în ele!

femeie care zambeste

Respect

Nicio femeie independentă nu își va dori un bărbat care să îi imite în totalitate concepțiile de viață sau să fie de acord cu ele fără niciun grăunte de îndoială. Ceea ce nu înseamnă că nu vrem ca mintea, trupul, credințele, opiniile, ideile noastre să nu fie respectate, regulă pe care o vom aplica și noi, la rândul nostru. Ne dorim același respect nu numai de la bărbați, dar și de la societate, de la autorități, de la șefi și de la prietene, și vom face orice pentru a-l obține.

Intimitate

Nu ne referim aici doar la sex de calitate. Bineînțeles că ne dorim plăcere şi satisfacerea celor mai profunde dorințe, dar nu ne așteptăm ca fiecare contact fizic să se încheie cu un orgasm spectaculos. Mai ales atunci când există apropiere, prețuim la fel de mult o îmbrățișare sinceră, un masaj plin de tandrețe sau o mângâiere afectuoasă, față de o partidă incendiară.

Romantism

Să ne înțelegem: romantismul nu înseamnă gesturi grandioase, serenade intonate la miezul nopții și cadouri care ar face și o regină să pălească de invidie. Desigur că ne plac bijuteriile și bineînțeles că nu ne vom supăra dacă vei considera adecvat să ne cumperi geanta noastră preferată. Însă mai romantice ni se par florile, mai ales cele simple, care exprimă dragoste. Iar la inima noastră vei ajunge pe cea mai directă cale cu gesturi pline de semnificație: cu o cină încropită repede, înainte să ajungem de la serviciu (mai ales dacă nu te pricepi), sau cu lumânări aprinse din senin atunci când stăm acasă ca să ne uităm la seriale.

Empatie

„Ce vor femeile”? Nu neapărat să fie înțelese (conform bărbaților, e o misiune imposibilă), ci un suflet care să rezoneze cu noi. Vrem pe cineva care să fie alături de noi atunci când suferim, să se bucure de cele mai mici prilejuri de veselie ale noastre, să fie mândru atunci când reușim. Cu alte cuvinte, un prieten, înainte de a fi iubit.

Timp

E probabil cel mai mare dar al prezentului! Să fii alături de noi, chiar și pentru câteva minute înainte de a adormi, dacă altfel e imposibil, dar să o faci cu toată inima. Ne dorim să primim rezerve de timp, oricât de limitate ar fi ele, de la toți cei dragi nouă.

Comunicare

Nu vrem să vorbim despre sentimentele noastre non-stop, așa cum ne e descrisă imaginea în comediile romantice. Dar nici nu ne deranjează să ne întrebi de ce am avut o zi proastă sau de ce suntem supărate și să ai și dispoziția să asculți. Reciproca e, de asemenea, valabilă: ne dorim să știm ce e în inima ta, care îți sunt amintirile de preț din copilărie sau de ce îți e cel mai frică.

Complimente

Iată un răspuns la întrebarea „ce vor femeile” pe care poate mulți l-ar considera superficial, ceea ce nu îl face însă mai puțin adevărat. Ne dorim iubiți, prieteni, familie, care să ne spună din când în când că se simt mândri de noi. Nu vrem poeme demne de Eminescu pentru a ne simți speciale și nici figuri de stil complicate. Sunt de ajuns aprecierile spontane de tipul: „arăți atât de bine în tricoul meu” sau „îmi plac la nebunie picioarele tale” (mai ales când știm că și celulita e pe acolo pe undeva).

Constanță

Am fi putut spune „fidelitate”, dar nu e neapărat vorba numai de loialitate amoroasă. Ne dorim în viața noastră oameni care să ne fie alături la bine și la greu, pe care să știm că ne putem baza. Promitem să oferim la schimb aceeași susținere nețărmurită.

cafea

Umor

Da, ne plac glumele! Viața nu trebuie luată prea în serios, pentru că, atunci, unde mai e plăcerea? Poate unul dintre cele mai importante răspunsuri la întrebarea „ce vor femeile” este: un bărbat care știe să se amuze pe seama sa și a celor din jur (însă fără răutate).

Provocare

Cuplurile care se provoacă reciproc să devină mai bune sunt și cele mai puternice! Nu ne dorim un partener care să ne treacă cu vederea defectele și să ne minimizeze greșelile, ci unul care să ne susțină neîncetat să ne depășim condiția, să scăpăm de obiceiurile rele și să devenim constant mai bune.

Tu ce părere ai despre lista noastră? Tu ce răspunsuri ai aduce la întrebarea „ce vor femeile?”?

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator Șapte motive triste pentru care femeile cred că nu vor găsi niciodată dragostea adevărată

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.