10 semne că ești o SCORPIE

10 semne că ești o SCORPIE

Viorica Ghinea, redactor

Orice reprezentantă a sexului frumos are un demon mai mic ori mai mare în interiorul ei. Pentru a se dezlănțui la adevărata lui putere, este suficient să îl calci pe coadă. Dar, dincolo de acest lucru, trebuie să recunoaștem că există femei care sunt adevărate scorpii. Te numeri și tu printre ele?

Iată 10 semne care îți demonstrează că ești o scorpie!

1. Critici pe toată lumea din jurul tău

Nimeni nu îți intră în voie, așa că ai ceva de rău de spus la adresa fiecăruia. Ai impresia că doar tu reușești să faci lucrurile bine, iar cei din jur sunt niște neîndemânatici. Nu ai niciodată răbdare să le explici exact ce vrei, ci aștepți ca ei să îți ghicească gândurile. Cum nu se întâmplă acest lucru, le faci „capul calendar” cu tot felul de critici.

2. Nu te bucuri cu adevărat pentru binele altora

Chiar dacă este vorba despre persoane apropiate ție, nu te bucuri niciodată cu adevărat atunci când li se întâmplă lucruri bune. Te gândești că este doar o întâmplare și că tu meritai mai mult să te afli în situația lor. Chiar speri în secret, deși te rușinezi câteodată de acest gând, ca fericirea lor să nu dureze prea mult. Mai rău este că nu vrei să recunoști nici măcar față de tine că ești invidioasă.

3. Nu știi să faci complimente

Deși observi și apreciezi atunci când o persoană merită niște cuvinte drăguțe, totuși nu le poți rosti până la capăt. Spre exemplu, în loc să spui ceva de tipul „Părul tău arată minunat astăzi”, rostești doar niște cuvinte ca acestea: „Părul tău arată diferit astăzi”.

4. Cauți defecte tuturor

Dacă alți oameni încearcă să vadă lucrurile frumoase din jurul lor, tu parcă te simți mai bine dacă le observi pe cele rele. Chiar te bucuri atunci când descoperi defecte noi în caracterul unei persoane și ai grijă să le scoți în evidență. Cu cât alții au mai multe puncte slabe decât tine, cu atât te bucuri mai mult și îi consideri inferiori.

5. Nu îți pare rău că opinia ta îi rănește pe cei din jur

Te lauzi că ești o persoană sinceră, dar, de fapt, îți place să îi rănești pe cei din jur. Nu te interesează prea mult că opiniile tale îi pot lovi direct în inimă pe ceilalți. Cum sună scuzele tale în acele momente? „Îmi pare rău, dar am fost sinceră!

6. Analizezi dur orice persoană nouă pe care o cunoști

Dacă apare o persoană nouă în mediul tău, nu va scăpa cu una, cu două de privirea ta critică. De la aspectul ei fizic până la comportament, totul va fi pus sub lupa ta exigentă. Poate că vei ajunge în cele din urmă să o placi, dar cert este că niciodată de la început. Iar dacă va fi mai bună ca tine pe vreun plan, nici că va putea să se bucure de această onoare.

7. Nu păstrezi niciodată secretele

Deși promiți că nu vei dezvălui nimănui informațiile aflate, nu le ții prea mult pentru tine, ci le împărtășești cu prima persoană care îți iese în cale. Îți place ca cei din jur să te admire pentru că ești mereu la curent cu tot felul de lucruri. Nu te gândești prea mult la cel care va avea de suferit de pe urma a ceea ce ai făcut, ci te bucuri de popularitate.

8. Îi ignori cu superioritate pe cei din jur

Dacă ești o scorpie, cu siguranță ai momente în care îi ignori complet pe cei din jurul tău. Atunci când nu ești în toane bune, nu suporți să mai auzi vocea celor din jur, cu atât mai puțin dacă vin la tine să îți povestească vreo reușită. În acele momente, simți că poți avea lângă tine doar pe cineva la fel de nefericit.

9. Nu accepți criticile

Deși tu ai spirit critic dezvoltat, scoți flăcări pe nas atunci când cineva își permite să spună ceva la adresa ta. Va intra instant pe lista de inamici, chiar pe primele locuri. Nu vei rata ocazia de a-l nimici data viitoare. Mai rău este că nu privești cu ochi buni nici măcar criticile constructive.

10. Nu faci favoruri dacă nu ai ceva de câștigat

Îi ajuți pe cei din jur numai dacă ai și tu ceva de câștigat din acea situație, altfel pot să își ia adio de la vreo favoare. Așadar, dacă își doresc să îi ajuți cu ceva, vor trebui să înceapă întâi cu avantajele pe care le vei avea tu în urma a ceea ce se va întâmpla.

În concluzie, ai descoperit în urma acestor semne că ai un pui de scorpie în tine ori că ești așa pe de-a-ntregul?

 

Citește și cât de rele sunt femeile în funcție de zodie!

Articolul urmator
Nu esti vinovata pentru traumele tale, insa vindecarea sta doar in puterea ta
Nu esti vinovata pentru traumele tale, insa vindecarea sta doar in puterea ta
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.