Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

5 moduri prin care să te conectezi la energia celui pe care îl iubești. Nu trebuie să fiți împreună

Otilia Geavlete

Când iubești, îți dorești să fii mereu conectată cu persoana pe care o porți în inimă.  Chiar și atunci când nu este fizic lângă tine, încerci s-o ajungi cu gândul, s-o vezi cu ochii minții, să-i simți sufletul aproape. Uneori ți se face foarte dor și tot ce vrei este să-i percepi prezența.

Mai ales când, din variate motive, ești separată de cel drag pentru o perioadă mai lungă, nevoia ta de conexiune devine atât de intensă, încât parcă te doare sufletul și fizic. Din fericire, cei iubiți sunt mereu în preajma noastră, într-un fel sau altul. Putem să ne conectăm la energia lor profundă chiar dacă ne despart kilometri, pentru că energia dragostei aduce sufletele împreună.

conectare energetica

Pentru a te desăvârși în arta conectării energetice, trebuie să parcurgi mai multe etape.

1. Creează un spațiu sacru al conectării

Importanța locului sacru este cunoscută din cele mai vechi timpuri. Atunci când încearcă să se conecteze la un anumit tip de energie, fie ea divină sau pământeană, omul are nevoie de un loc special, care funcționează ca un templu al spiritului.

Pentru că scopul său este de a permite conectarea cu energia persoanei iubite, acest loc se încarcă de la început cu anumite intenții, ce deschid o poartă în lumile superioare. În felul acesta, faci primul pas către conectarea energetică. Este bine să-i dai acestui spațiu un aer mistic, pentru că astfel pătrunzi mai ușor în subconștientul propriu și te acordezi cu energiile, dincolo de lumea fizică. Poți arde tămâie, bețișoare sau lumânări parfumate, astfel încât atmosfera să fie curățată de intenții negative și propice concentrării.

Poți folosi o muzică relaxantă sau cu anumite vibrații, pentru a-ți induce o stare de transă.  În felul acesta treci la un anumit tip de unde cerebrale, care îți permit intrarea în rezonanță cu persoana iubită. Este important să nu existe nici o distragere, așa că asigură-te că nu te va deranja nimeni, oprește telefonul mobil și îndepărtează orice sursă de zgomot.

2. Protejează-te de energiile negative

Pe măsură ce devii mai sensibilă la lumile subtile, în spațiul tău sacru poți observa și alte energii, nu toate pozitive. Unele chiar îți pot face rău, invadându-te sub forma unor gânduri sau sentimente negative, cu care trebuie să lupți. Pentru a putea alege din această multitudine de vibrații doar energia pură a celui pe care-l iubești, este necesar să creezi un scut de protecție în jurul tău.

Poți face acest lucru printr-un exercițiu de vizualizare. Imaginează-ți o bulă de lumină albă, care te înconjoară complet. Adresează-te unor forțe protectoare în care crezi (îngerilor, universului sau spiritului) și cere să fii ocrotită și să blocheze energiile negative. În felul acesta vei discrimina radiația spirituală a persoanei iubite de alte forme energetice din preajma ta.

3. Meditează asupra conectării subtile

Meditația este o cale perfectă de deschidere către energiile profunde și de rezonanță cu tot ceea ce ne înconjoară. Poți începe prin exerciții simple, de concentrare asupra propriei respirații și de relaxare mentală, până când dobândești o stare de pace interioară. Observă mișcările din corpul și din mintea ta, încercând să imprimi liniște și profunzime respirației. Astfel, te adâncești, din ce în ce mai mult, în universul tău interior, unde poți capta energia celui drag, ca pe un fluviu ce curge către tine. Poți medita asupra acestei imagini mentale a fluviului energetic pe care-l primești de la persoana iubită sau poți să-ți creezi propria imagine care sugerează conectarea și faptul de a vibra la unison cu iubitul, chiar dacă nu sunteți în același spațiu.

4. Învață să captezi energia

Dacă ai creat toate condițiile propice, trebuie să înveți să te concentrezi pe un nivel mult mai subtil al lucrurilor, ceea ce poate fi dificil la început. De regulă suntem deranjați de lucruri din lumea exterioară, fie că nu stăm într-o poziție confortabilă sau auzim zgomote în jur ori cineva ne întrerupe practica. Când am reușit să elimini perturbările fizice, încep să te năpădească tot felul de gânduri, amintiri, emoții. Acesta este al doilea nivel ce trebuie depășit, pentru a avea acces la lumea energetică. Atunci când ți-ai liniștit mintea, o poți orienta către niveluri mai subtile, intrând într-o stare specială, de transă. Abia acum îți poți îndrepta intenția către captarea energiei persoanei iubite, așteptând cu răbdare și atenție. Când orice stimul fizic sau psihic a fost eliminat, te vei trezi brusc invadată de o mare de lumină, în care percepi cu claritate prezența persoanei dragi. Aceasta este o conectare energetică profundă, care cere practică îndelungată și multă concentrare.

5. Trimite iubire și vindecare la nivel energetic

Cel mai profund nivel al conectării cu persoana iubită se atinge atunci când reușești să-i transmiți mesaje energetice de dragoste și vindecare. Poți folosi și aici vizualizarea, imaginându-ți un cordon lung, de argint, între tine și cel drag. De-a lungul acestui cordon, poți trimite valuri de vindecare și intenții pozitive, precum și sentimentele tale cele mai profunde. Este un schimb subtil, pentru că, la rândul tău, poți capta mesaje trimise de iubit și de orice altă persoană la care ții. După ce ai practicat acest exercițiu extrem de subtil, te reconectezi treptat cu realitatea și  mulțumești Universului pentru sprijinul său. La sfârșit, poți bea apă, pentru a elimina unele reziduuri energetice, care s-ar putea depune în subconștient, fără să-ți dai seama.

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (22)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!