Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

6 lucruri de care oamenii inteligenți nu au habar

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro
A greși înseamnă a progresa

A greși înseamnă a progresa

Greșelile pe care le facem ne învață lecții valoroase. Acestea nu ar trebui să ne sperie, pentru că a greși face parte din viața oricărui om. Majoritatea oamenilor se sperie atunci când trebuie să ia o decizie, pentru că le este frică să nu se înșele. Acest lucru mereu îi va face să se întrebe ce s-ar fi putut întâmpla dacă ar fi făcut un lucru sau altul. Nu trebuie să ne fie frică să greșim, pentru că este mai bine să învățăm decât să regretăm că nu am făcut acel lucru.

În unele situații, oamenii deștepți pot fi adevărate dezastre. Acest lucru se întâmplă din cauza calităților pe care ei le posedă și care îi fac să supraevalueze anumite fapte și situații. Deoarece gândesc prea mult, ei nu pot lua de fiecare dată deciziile corecte, lăsând creierul să guverneze asupra instinctului. Astfel, mereu vor pierde ocazii importante, deoarece vor fi prea preocupați cu analizarea tuturor detaliilor.

De asemenea, ei pot fi aroganți în anumite situații, mai ales atunci când vine vorba de inteligență. Ei se cred adesea superiori și uită că a respecta pe alții înseamnă a te respecta pe tine. Succesul nu înseamnă a fi inteligent, ci înseamnă a lua decizii corecte și a acționa.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!