Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

9 semne că nu te respecți suficient

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro
Judeci oamenii

Judeci oamenii

Lucrurile pe care le spui despre ceilalți reflectă propriile frustrări. Cuvintele pe care le folosești pentru a-i caracteriza pe ceilalți ascund de fapt lucrurile pe care îți este greu să le accepți la tine. Înainte de a-i judeca pe ceilalți, uită-te la tine. Adu-ți aminte că toată lumea are defecte și că tu nu ești în poziția de a le analiza și judeca. Încearcă să îți dai seama de propriile defecte și să te schimbi pe tine, nu pe ceilalți.

Relațiile pe care le avem cu ceilalți reflectă relația pe care o avem cu noi înșine. Ca să te simți bine în pielea ta, trebuie să ai încredere în propriile forțe și instincte și să îți asculți mai mult inima. Învață să te respecți și să devii persoana pe care ai visat-o că vei fi. Respectul de sine nu înseamnă doar a-i respecta pe ceilalți. A te respecta pe tine presupune un efort de a-ți  înțelege nevoile și sentimentele și de a te pune pe tine pe primul loc.

Modul în care te comporți cu ceilalți poate ascunde niște probleme ce țin de respectul de sine. Dezvoltarea unui puternic respect de sine poate duce la atingerea potențialului tău maxim și la dezvoltarea relațiilor cu cei din jurul tău. Astfel, oamenii din jurul tău te vor vedea ca pe o persoană care merită încrederea și respectul lor.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!