Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Alege desenul care îți place și noi ghicim prin ce treci în acest moment

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Alegerile pe care le facem în fiecare zi pot dezvălui foarte multe lucruri despre noi. De exemplu, dacă alegi să porți o rochie roșie pentru un anumit eveniment, s-ar putea ca acest lucru să indice faptul că îți place să fii văzută ca o femeie puternică, impunătoare. De asemenea, și modul în care îți bei cafeaua poate să le indice celor din jur ce fel de temperament ai. Totuși, alegerile pot dezvălui mult mai mult de atât și pot să ne arate chiar și statutul emoțional ce îl avem în acest moment.

Testul desenului are puterea de a-ți spune cum te simți în acest moment, dar și care sunt grijile ce te apasă. Ești curioasă prin ce treci în acest moment? Fă-ți testul de mai jos și află!

Testul desenelor îți dezvăluie starea de spirit

1 - Dilemă

Dacă ai ales acest desen, atunci probabil treci printr-o dilemă a atracției egale. Există două lucruri importante în mintea ta în acest moment, care se contrazic și care te fac să te simți prinsă într-o capcană. Ai de ales între două chestiuni care sunt foarte importante pentru tine. Nu vrei să o lași pe una ca să o alegi pe cealaltă. Gândul că ai putea să o pierzi pe una dintre acestea te macină.

2 - Trădare

Acest desen indică faptul că vrei să te împaci cu trecutul, dar și cu tine. Îți este foarte greu să accepți un lucru care a avut loc în trecutul apropiat. Te simți trădată, singură și neajutorată, însă tot încerci să lupți pentru a-ți regăsi fericirea. Deși ai un plan clar, trebuie să mai aștepți puțin până vei găsi pacea și liniștea de care ai nevoie.

3 - Despărțire

În cazul în care acesta este desenul care ți-a atras atenția, atunci este posibil să treci printr-un moment nefericit al vieții: o despărțire de persoana iubită, de familie sau pierderea locului de muncă. Acesta este motivul care te ține trează noaptea și pe care ți-e foarte greu să îl înțelegi. Încerci să găsești o cale pentru a îndrepta lucrurile, însă nu depinde doar de tine.

4 - Eliberare creativă

Dacă acesta este desenul tău preferat, atunci este posibil ca mintea ta să caute în acest moment o eliberare creativă. Există ceva poetic și artistic ce arde în inima ta și îți dorești să creezi ceva unic. Te simți confuză și constrânsă și îți este greu să găsești modalitatea ideală pentru a elibera această energie fără a nu risca totul.

5 - Criză

Acest desen indică faptul că treci printr-o criză (de orice fel). Te simți obosită, singură, disperată și fără nicio speranță. Aceste gânduri negative te trag în jos și este indicat să vorbești cu persoanele dragi despre acest lucru. Lasă aceste gânduri deoparte și vorbește cu prietena cea mai bună sau cu cineva din familia ta. Aceste sentimente îți pot face rău pe termen lung și de aceea este bine să ceri ajutorul celor din jur.

6 - Haos

În acest moment, încerci să îți pui viața în ordine. Simți că lucrurile ți-au scăpat de sub control și îți este imposibil să pui cap la cap chiar și cele mai mici detalii. Aceste pătrate arată faptul că te străduiești să te aduni și că îți este din ce în ce mai greu. Micile piese din viața ta sunt într-un haos total și încerci să îți pui viața în ordine.

7 - Pace și armonie

Dacă ai ales acest desen, înseamnă că încerci să găsești pacea și armonia interioară. Te lupți să afli cine ești cu adevărat și ești extrem de confuză. Spirala semnifică faptul că încerci să te accepți așa cum ești și să te simți bine în pielea ta. Dacă ești în căutarea perfecțiunii, află că acceptarea este primul pas.

8 - Extreme

Te lupți cu extremele vieții în acest moment. Ești enervată de faptul că fiecare pas pe care îl faci în față este însoțit de pași înapoi. Această oscilație între speranță și disperare te macină pe interior și te ține trează noaptea. Deși știi că meriți să ai succes, acesta pare destul de departe de tine. Nu îți pierde speranța, deoarece vei reuși să faci tot ce ți-ai propus.

Dacă îți plac astfel de teste, atunci trebuie neapărat să faci testul Soarelui, dar și testul copacului.

Surse foto: Imgur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta