Ce secrete dezvăluie grupa de sânge despre personalitatea ta, conform savanților japonezi

Ce secrete dezvăluie grupa de sânge despre personalitatea ta, conform savanților japonezi

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Există o legătură strânsă între grupele de sânge și personalitatea fiecărui om. Grupa de sânge te poate ajuta să te cunoști mai bine și chiar să descoperi care sunt persoanele cu care ai o compatibilitate bună.

Ketsueki-Gata, un om de știință din Japonia, a formulat o teorie în anul 2006 prin care a demonstrat că grupa de sânge a fiecărui individ dezvăluie multe secrete despre personalitatea sa. Încă din anul 1925, în armata și flota japoneză, au fost introduse testele de sânge în rândul soldaților, plecându-se de la premisa că grupele de sânge indică informații importante despre tăria de caracter sau punctele slabe ale acestora.

În total există patru grupe de sânge: 0, A, B și AB. În cazul în care nu știi care este grupa ta de sânge, o poți afla foarte ușor cu ajutorul unei analize de laborator.

o femeie zambeste si se uita intr-o parte, iar langa se afla o eprubeta cu sange, tinută de o mana cu manusa albastra chirurgicala

Iată ce secrete dezvăluie grupele de sânge despre personalitatea fiecăruia

Grupa 0. Oamenii care au această grupă de sânge sunt încrezători, determinați și pozitivi. Sunt foarte responsabili și, deși relaționează cu lejeritate cu cei din jur, preferă să își petreacă singuri timpul. Sunt foarte muncitori și lucrează uneori chiar până la epuizare, mai ales dacă au de-a face cu termene limită în viața profesională. 

Grupa A. Persoanele cu această grupă de sânge sunt introvertite, sensibile, rezervate și oneste. Acordă o mare atenție detaliilor și tind mereu către atingerea perfecțiunii. Dacă ceva nu se desfășoară în conformitate cu planurile lor este un motiv în plus să se streseze. Totodată, se gândesc de două ori înainte de a face o acțiune și sunt demni de încredere. Sunt amabili, nu își arată emoțiile și își demonstrează loialitatea doar dacă le este câștigată încrederea.

Citește și: Pot trăsăturile faciale să ne influențeze personalitatea? Află ce spun savanții

Grupa B. Persoanele cu grupa sanguină B sunt creative, curioase și active. Sunt foarte protectoare cu oamenii dragi, deși au și calități individualiste pregnante și uneori pot fi arogante. Nu încearcă să facă nimănui pe plac și țin foarte mult la principiile lor. Dacă și-au propus ceva, devin de neoprit și nimeni și nimic nu le poate sta în cale. 

Grupa AB. Acești oameni au o personalitate mixtă. Sunt destul de greu de definit și trăiesc la extreme. Pe de-o parte pot fi introvertiți, însă nu refuză evenimente sociale sau activitățile colective. Sunt pasionați de artă și știință, sunt ambițioși și prețuiesc mediul înconjurător. În plus, sunt imprevizibili, iar comportamentul lor se schimbă pe baza emoțiilor de moment. De multe ori, sunt considerați a fi duplicitari. Personalitatea lor este la fel de unică precum grupa de sânge, aceasta fiind cea mai rară din lume. 

Surse articol: BrightSide / BBC / Tofugu

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Cele „10 porunci” pentru o sănătate de fier, conform neurochirurgului Alexandru Vlad Ciurea
Cele „10 porunci” pentru o sănătate de fier, conform neurochirurgului Alexandru Vlad Ciurea
Cum este personalitatea ta de tip selfie?
Incepe quiz
Cum este personalitatea ta de tip selfie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.