Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce spune despre tine modul în care îți închei sutienul

Viorica Ghinea, redactor

Sutienul este o piesă de lenjerie intimă care nu lipsește din garderoba niciunei femei. El ne însoțește aproape în fiecare zi, oferindu-ne încredere în noi la fiecare pas. Știm că pare greu de crezut, însă modul în care îl închei poate să ofere informații prețioase despre personalitatea ta.

Citește mai jos ce scoate la iveală despre tine modul în care îți închei sutienul!

Modalitatea de închidere a sutienului, un indiciu despre trăsăturile tale

Patty Wood, specialist în limbajul corporal și comportamentul uman, spune că modul în care o femeie își pune sutienul oferă multe indicii despre personalitatea ei. Conform acestui ritual, se pare că există patru tipuri disctincte de caracter: femeia conducător, femeia influentă, femeia suporter și femeia corector. Vrei să afli în care dintre aceste categorii te afli? Ghidează-te după modalitatea pe care o folosești cel mai des pentru a-ți închide sutienul.

 

Închizi sutienul în față, apoi îl întorci repede la spate

Dacă apelezi cel mai des la această metodă de închidere a sutienului, atunci ești tipul de femeie influentă. Îți place să ieși în evidență, să fii apreciată și să ai mereu parte de provocări. Acorzi o atenție deosebită modului în care arăți, astfel că nu îți îndrepți atenția spre orice fel de piesă vestimentară, ci le alegi doar pe cele care te ajută să te evidențiezi. Îți pierzi repede interesul în viață, astfel că ai nevoie constant de experiențe noi.

Închizi sutienul direct la spate

Dacă preferi această modalitate de închidere a sutienului, înseamnă că ești o femeie suporter. Respecți tradițiile, astfel că nu te abați niciodată de la principiile cu care ai fost crescută. Ești o fire sociabilă și îți place să îi asculți pe cei din jurul tău. Greșeala ta este că nu îți părăsești zona de confort, pentru că nu îți plac schimbările. Te ferești să îți asumi riscuri, astfel că nici reușitele nu sunt răsunătoare.

Folosești sutiene cu închidere în față

Îți place să îți cumperi mai mult sutiene care au sistem de închidere în față? Atunci te poți considera o femeie conducător. Ești o persoană eficientă, căreia nu îi place să își piardă timpul cu lucruri care nu merită atenția. Nu renunți niciodată la jumătatea drumului, ci lupți pentru a ajunge la finalul lui, oricât de dificil ar fi de parcurs. Deși ești o femeie curajoasă, ai și tu temerile tale. Îți este frică de acele momente în care îți poți pierde controlul, pentru că știi cum reacționezi.

Îți închizi sutienul, apoi îl tragi peste cap

Dacă întâi închizi sutienul, apoi îl tragi repede peste cap, înseamnă că ești o femeie corector. Îți place să faci lucrurile corect de la început și nu renunți niciodată la principiile tale. Înainte de a lua o decizie, cântărești bine situația în care te afli. Nu îți place în mod special să fii în centrul atenției, dar nu te simți bine nici atunci când ești ignorată ori când nu îți sunt apreciate eforturile.

Pe noi ne reprezintă în totalitate descrierea realizată pentru modalitatea de închidere la care apelăm cel mai des. La tine se potrivește?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!