Cum să scapi de durerea de cap în două minute, fără medicamente!

Redactor Andreea Baluteanu

Migrenele ne dau nenumărate bătăi de cap: dureri ascuţite, sufocante, care ne răpesc orice urmă de veselie şi ne determină să ne întrebăm dacă nu am putea renunţa pentru câteva minute la propriul cap.

Pregăteşte-te să spui adio sâcâitoarelor dureri de cap, deoarece Kamil K. Wawrzyszko, guru pe Youtube, a descoperit metoda de a scăpa de cea mai puternică migrenă în doar două minute! Este oare posibil?

Metoda care te ajută să scapi de orice durere de cap în doar două minute

Ameţeli, greţuri şi durere pronunţată, imposibil de ignorat: viaţa cu o migrenă este atât de chinuitoare! Nu mai putem să gândim, ne este greu să ne exprimăm şi totul pare negru în faţa ochilor pe jumătate închişi: cum am putea trăi în aceste condiţii?

Kamil K. Wawrzyszko s-a născut în Polonia, dar trăieşte în Marea Britanie şi se autointitulează „un simplu om”. Tânărul este autorul site-ului kamilsview.com şi al canalului de Youtube Kamil’s View, are drept pasiuni artele marţiale, autoeducarea, motocicletele şi producerea de filmuleţe motivaţionale. De asemenea, Kamil vizează drept obiectiv câştigarea premiului Nobel pentru pace, iar metoda anti-durere de cap îl poate aduce mai aproape de visul său, populând planeta cu oameni calmi și relaxaţi!

Cum scapi de o migrenă puternică în doar două minute? Nu ai nevoie de medicamente sau de remedii naturiste controversate, ci de o tactică psihică simplă, care îţi va implica imaginaţia! Vizualizează-ţi durerea, te îndeamnă Kamil, care adresează adepţilor săi trei întrebări:

- Unde este situată durerea ta de cap?

- Ce culoare are durerea ta de cap?

- Ce formă are durerea ta de cap?

Continuă să îţi repeţi aceste întrebări în minte, cu toată seriozitatea, concentrându-te pentru ca răspunsul să fie cât mai precis şi corespunzător cu situaţia din „capul tău”. Filmuleţul postat de Kamil pe Youtube îţi poate fi de un real folos: pentru a simţi cum durerea de cap începe să îţi treacă, este suficient să asculţi vocea sa calmă.

Înainte de a izbucni în râs şi de a cataloga metoda polonezului drept o „invenţie”, „scamatorie” sau „glumă”, află că majoritatea covârşitoare a comentatorilor de pe canalul său s-au declarat sideraţi de faptul că... a funcţionat. Poate fi vorba despre efectul Placebo, despre eliminarea disconfortului prin concentrarea minţii asupra unui alt punct decât durerea sau, bineînţeles, Kamil poate fi un vrăjitor atotputernic care se joacă cu noi!

Nu îţi dorim să te afli în situaţia de a testa veridicitatea metodei de eliminare a durerii de cap în doar două minute! Însă, dacă ai folosit-o, te invităm să ne scrii şi să ne povesteşti dacă a funcţionat şi pentru tine!

Nu numai medicamentele îţi pot rezolva problemele de sănătate: descoperă leacuri împotriva colesterolului ridicat sau a tensiunii arteriale!

Articolul urmator Cum scapi rapid de balonare. Metode naturiste de efect!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.