Cum să te asiguri că rezoluțiile de Anul Nou ți se împlinesc anul acesta

Cum să te asiguri că rezoluțiile de Anul Nou ți se împlinesc anul acesta
Alida Enache

Un nou an vine la pachet, de fiecare dată, cu noi rezoluții, însă muți dintre noi nu reușim să le ducem la bun sfârșit până la finalul acestuia. Deși intrăm în Anul Nou cu foarte multe vise și cu o motivație de-a dreptul debordantă, cu timpul ne pierdem din elan și, din păcate, nu ajungem niciodată să ne bucurăm de succesul mult dorit. Dar de ce se întâmplă asta?

Ți-ai stabilit noi obiective pentru anul acesta și probabil că multe dintre ele coincid cu cele de anul trecut. Chiar dacă ți-ai dorit nespus de mult și în trecut să faci anumite lucruri, până la urmă ți-ai pierdut motivația și te-ai dat bătut/ă. Este frustrant, nu-i așa? Mai ales când, în mod evident, ai puterea de a schimba ceva.

Însă ce trebuie să faci pentru a te asigura că de data aceasta îți împlinești rezoluțiile de Anul Nou? Ei bine, înainte de toate, să fii realist/ă și sincer/ă cu tine. Nu-ți stabili obiective uriașe doar pentru că ai impresia că te vei simți extraordinar de bine atunci când le vei duce la bun sfârșit. În felul acesta, eșecul este garantat.

Vezi în galeria foto care sunt cele șase etape foarte importante pe care trebuie să le respecți pentru a te sigura că rezoluțiile de Anul Nou ți se împlinesc de această dată!

Citește și: Fiecare persoană din viața ta reprezintă un dar

Stabilește-ți pași mici care să te conducă spre scopul tău suprem. Vezi galeria foto » Vrei să slăbești 40 de kilograme? Gândește-te, înainte de toate, cum vei reuși să faci asta! Nu trebuie să aștepți un an întreg pentru a te bucura de succesul tău.

Surse foto: iStock, UnsplashUnsplashUnsplashUnsplashUnsplash

Surse articol: Cafemom, Verywellmind, Inc

Articolul urmator
Pâine hipoglucidică: ce să alegi și cum o poți prepara acasă
Pâine hipoglucidică: ce să alegi și cum o poți prepara acasă
Cate sanse ai sa iti intalnesti alesul inimii de Anul Nou?
Incepe quiz
Cate sanse ai sa iti intalnesti alesul inimii de Anul Nou?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - psihologie

    1. 8 exerciții antistres pe care le poți face acasă (481 vizite)