Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Dacă ai aceste 4 trăsături, ești una dintre cele mai rare persoane de pe planetă

Luni, 24.09.2018
de Mihaela Onofrei

Potrivit lui Carl Jung, personalitățile oamenilor sunt reprezentate în general de atitudinea acestora: senzorial - intuitiv, extrovertit - introvertit, reflexiv - afectiv, a judeca - a percepe. Atunci când alături cele 4 inițiale ale acestor personalități, obții cel mai rar tip de personalitate: introvertit, intuitiv, afectiv, care judecă.

Dacă studiezi o clasă de elevi, vei vedea că doar unul sau doi dintre aceștia sunt tăcuți și observă tot ce se petrece în jurul lor. Aceste persoane sunt cele mai rare. Totuși, trebuie să știi că nu sunt timide sau introvertite. Faptul că sunt tăcute nu este singura caracteristică a personalității lor. Vezi mai jos care sunt cele 10 semne care îți pot spune dacă aparții acestui grup!

femeie cu buchet de trandafiri

Iată care sunt trăsăturile celor mai rare persoane de pe planetă!

1. Putere de concentrare

Aceste persoane mereu se concentrează asupra lucrurilor cu adevărat importante și abordează provocările cu multă încredere și ușurință. Atunci când lucrurile nu merg conform planului, mereu găsesc noi modalități prin care să își ducă planurile până la capăt.

2. Determinare și ambiție

Majoritatea persoanelor din cadrul celorlaltor tipologii personalități sunt considerate leneșe. Pe de altă parte, această categorie de personalitate este aceea a indivizilor care muncesc din greu. Mereu dau tot ce au mai bun și nu se lasă până nu își văd visele devenind realitate.

3. Instinct puternic

Acest tip de personalitate este cel al persoanelor intuitive. Așadar, cele mai rare persoane de pe planetă au, pe lângă alte calități remarcabile, și o intuiție extrem de puternică. Atunci când simt că un lucru rău este pe cale să se întâmple, încep imediat să facă ceva în această privință, pentru a-l preveni, pe cât posibil. Persoanele care dispun de o intuiție peste medie, mereu simt, din timp, când ceva notabil urmează să se întâmple în viețile lor și ale celor apropiați.

4. Puțini prieteni

Aceste persoane își aleg prietenii apropiați cu foarte mare atenție. În majoritatea timpului le vezi singure, deoarece nu au nevoie de nimeni ca să se simtă bine. De asemenea, nu se simt în largul lor în grupuri mari de persoane, preferând compania unui cerc mai restrâns.

5. Empatie

Atunci când cineva are nevoie de ajutorul lor, aceste persoane mereu vor fi acolo. De asemenea, au și capacitatea de a se pune în locul cuiva și de a-i înțelege situația sau perspectiva. Această trăsătură rară de a simți ce trăiesc ceilați le consumă enorm și le determină să petreacă foarte mult timp singure pentru a-și reîncărca bateriile.

femeie cu cal

6. Citesc oamenii ușor

A fi empatic înseamnă a avea abilitatea de a citi gândurile celor din jur prin emoțiile exprimate. Aceste persoane își pot da seama foarte ușor atunci când cineva minte. Acest dar le ajută să stea departe de persoanele care nu au intenții prea bune în privința lor.

7. Sunt vizionare

Deoarece petrec mult timp singure, aceste persoane au destul timp să își lase mintea să hoinărească, să se gândească la lucruri care mai de care mai interesante și mai profunde. Drept rezultat, au foarte multe idei creative pe care le împărtășesc cu drag și prietenilor.

8. Inspirație

Fiind vizionare, idealiste și creative, pot să îi inspire pe toți cei din jur, mai ales pe prietenii apropiați, cu care intră în contact mai des.

9. Le place să scrie

Exprimarea gândurilor și creativitatea sunt, de fapt, un adevărat stil de viață pentru aceste persoane. Cele mai rare persoane de pe planetă, fiind o mare parte din timp singure, aleg să își exprime trăirile în scris. Atunci când scriu ce gândesc și ce sentimente au, se simt mult mai calme și împăcate cu sine.

10. Sunt bune la rezolvat probleme

Cei care au acest tip de personalitate rezolvă rapid și ușor problemele, deoarece văd mereu imaginea de ansamblu, fără mare efort. Această abilitate îi ajută să remarce ce anume nu este în regulă și să găsească o soluție pentru a rezolva problema, a lor sau a cellor din jur.

Dacă ai aceste 4 trăsăruri de personalitate și te-ai regăsit și în cele 10 indicii, atunci cu siguranță ești una dintre cele mai rare persoane de pe planetă!

Surse foto: Pixabay, Burst

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (43)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Psihoterapeutul Alexandru Bușilă, despre sufletul-pereche: „Când ajungi la concluzia că poți să trăiești bine fără ea, poți să te apuci să o iubești” (9920 vizite)
  2. ALERTĂ MONDIALĂ! Numărul persoanelor ucise de boala fără nume cauzată de vaping este în continuă creștere! (2568 vizite)
  3. Motivul pentru care mulți au renunțat la lapte: este, de fapt, sânge filtrat (1618 vizite)
  4. Pericolul mortal din mere. Nu le mai consuma astfel! (1596 vizite)
  5. Ai de-a face cu infecția urinară? Top 5 produse pe care le poți lua dintr-o farmacie online (1340 vizite)
  1. Ai de-a face cu infecția urinară? Top 5 produse pe care le poți lua dintr-o farmacie online (nota 5)
  2. Psihoterapeutul Alexandru Bușilă, despre sufletul-pereche: „Când ajungi la concluzia că poți să trăiești bine fără ea, poți să te apuci să o iubești” (nota 4.2)
  3. Motivul pentru care mulți au renunțat la lapte: este, de fapt, sânge filtrat (nota 4.1)
  4. Pericolul mortal din mere. Nu le mai consuma astfel! (nota 3.6)
  1. Tot ce trebuie să știi, dacă ai cardul de sănătate expirat (0 comentarii)
  2. ALERTĂ MONDIALĂ! Numărul persoanelor ucise de boala fără nume cauzată de vaping este în continuă creștere! (0 comentarii)
  3. Trucuri de dieta: Cum mananci desert fara sa te ingrasi (0 comentarii)
  4. Psihoterapeutul Alexandru Bușilă, despre sufletul-pereche: „Când ajungi la concluzia că poți să trăiești bine fără ea, poți să te apuci să o iubești” (0 comentarii)
  5. Căscatul excesiv: cauze, simptome, tratament (0 comentarii)

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!