Tratament naturist cancer cu Tumopectin – o garanție pentru bolnavii de cancer

Tratament naturist cancer cu Tumopectin – o garanție pentru bolnavii de cancer

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Tumopectin – Atomizat din Pectina citrică modificată

Pectina citrică modificată, despre care se spune că are numeroase beneficii asupra sănătății, a atras atenția oamenilor de știință, între care și a celor de la Universitatea din Columbia, care au stabilit că aceasta are numerose beneficii asupra bolnavilor de cancer.

Pectina citrică modificată este un polizaharid ce se regăsește în mod natural în părțile nelemnoase ale plantelor, în special în coaja citricilor și are numeroase beneficii asupra organsimului uman.

Tumopectin

Tumopectin - Pectina citrică modificată

Unul din șase bărbați moare din cauza cancerului de prostată, însă acum persoanele diagnosticate cu o astfel de afecțiune are șansa la o viață normală. Pectina citrică modificată are numeroase beneficii, conform oamenilor de știință, întrucât ajută la distrugerea celulelor canceroase.

De asemenea, conform unui studiu publicat în ”Journal of Agricultural Chemistry”, pectina citrică modificată are proprietatea de a reduce factorul de creștere fibroblastic, cunoscut pentru patologia cancerului. De asemenea, pectina citrică reduce numărul tumorilor de pe colon și incidența acestora, grație antioxidanților.

Pectina citrică modificată are rolul de a regla nivelul de colesterol din sânge, dar și glicemia. În combinație cu celuloza, care este o fibră solubilă, poate reduce lipoproteinele cu densitate mică ori colesterol rău (LDL).

Specialiștii de la Mayo Clinic au arătat, de asemenea, că pectina citrică modificată este responsabilă pentru tratarea afecțiunilor digestive. Grație conținutului bogat de fibre, ajută la tratarea diareei, dar și a constipației. Ajută, de asemenea, la reglarea funcțiilor colonului, precum colon iritabil și colită și chiar reglează flora intestinală.

Pectina citrică modificată are, conform specialiștilor de la ”World's Healthiest Foods”, un rol deosebit de important în tratarea afecțiunilor cardiovasculare. Este solubilă în apă, motiv pentru care nu doar că reduce nivelul de grăsimi și colesterol LDL din sânge, dar ajută și la producerea de săruri biliare, grație conținutului bogat de vitamina C.

Pectina citrică modificată este recomandată chiar și persoanelor diagnosticate cu diabet, deoarece reglează nivelul glicemiei și insulinei la o cotă normală. Ba mai mult, redue absorbția zahărului din intestine, astfel că acționează ca o barieră prin care glucoza trece mult mai greu.

Tumopectin (Pectina Citrica Modificata) - mod de administrare

Persoanele care aleg să consume suplimentul alimentar Tumopectin intr-o formula unica pe bază de atomizat din pectină citrică modificată trebuie să le consume de trei ori pe zi, în doză de două capsule maxim. De asemenea, dacă urmați alte tratamente este indicat să consumați acest supliment înainte cu 2-4 ore, pentru că poate să reducă efectele. Acest sfat este util pentru persoanele care au de luat medicamente pentru diabet, atacuri cerebrale sau pentru inimă precum digoxină sau chiar medicamente recomandate pentru bipolaritate.

Tumopectin (MCP - Pectina citrică modificată ) - contraindicații

Pectina citrică modificată poate reduce absorbția unor minerale ca magneziu, calciu, fier și zinc și nu este recomandată persoanelor care sunt însărcinate sau care alăptează.

Articolul urmator
Dureri în spatele genunchilor: cauze, simptome și tratament
Dureri în spatele genunchilor: cauze, simptome și tratament
De ce tratament ai nevoie în funcție de tipul de ten?
Incepe quiz
De ce tratament ai nevoie în funcție de tipul de ten?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.