Nu Skin

Visul oricăror party-people: să aibă dimineți ușoare, după nopți epice

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Verile sunt mereu pline de distracție, zâmbete, petreceri și momente fun. Însă ce faci când o petrecere se lasă cu prea multă distracție?

Dimineața de după cu siguranță nu va fi fun, mai ales când se instalează mahmureala, cu toate efectele ei neplăcute: biencunoscutele dureri de cap, greață, uscăciunea gurii, letargie sau oboseală.
Exact pentru astfel de momente ale dimineților de după nopți memorabile, există Emetix HANGOVER!
Emetix HANGOVER este complex prietenos de ingrediente active naturale și vitamine, ce combate simptomele mahmurelii și ajută organismul să-și mobilizeze resursele fizice și mentale în scopul funcționării la parametrii optimi.

FĂRĂ ZAHĂR și cu un gust plăcut de lămâie, Emetix HANGOVER conține extract de Guarana standardizat în cafeină, ghimbir, Vitamina C și un complex de vitamine B, care:

  • neutralizează rapid metaboliții toxici
  • reduce senzația de greață și vărsătură
  • reduce tremurăturile și durerile de cap
  • îmbunătățește timpul de reacție
  • hidratează și revigorează organismul

Pentru efecte maxime, se administrează două plicuri, la nevoie. Conținutul fiecărui plic se dizolvă în aproximativ 150-200 ml apă rece și se consumă după trezire.
Află mai multe informaţii despre Emetix HANGOVER, accesează: https://www.fitermanpharma.ro/produse/emetix-hangover-plicuri/ https://www.facebook.com/Ce-ti-pica-greu-951024534918968 sau https://www.instagram.com/_emetix_/

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta