Ce a spus Baba Vanga despre anul 2024. Împlinirea previziunilor sale i-ar face bucuroși pe mulți și ar putea aduce alinare multor bolnavi

Ce a spus Baba Vanga despre anul 2024. Împlinirea previziunilor sale i-ar face bucuroși pe mulți și ar putea aduce alinare multor bolnavi

Ramona Jurubita

Numită și „Nostradamus din Balcani”, Baba Vanga este cunoscută pentru abilitatea sa de a prezice viitorul. Deși a trăit înainte de anii 2000, a reușit să facă previziuni pentru o perioadă îndelungată și a lăsat urmașilor săi informații prețioase despre mileniile următoare. A încheiat seria dezvăluirilor când a ajuns la anul 5079, ceea ce înseamnă că avem deja detalii și despre perioada imediat următoare. Vrei să știi cum va fi anului 2024, potrivit clarvăzătoarei din Bulgaria?

Vangelia Pandeva Dimitrova, pe numele său real, a dat de înțeles că anul 2024 ar putea fi unul marcant în istoria omenirii, căci multe lucruri s-ar putea schimba, mai ales în sfera medicinei. Ea oricum era renumită și pentru un alt atu pe care îl avea. Putea să vindece și să aline suferințele celor care îi cereau ajutorul. Cunoștea foarte bine proprietățile plantelor medicinale și știa cum să le folosească pentru a trata diverse boli.

Legătura ei cu medicina a făcut-o să se gândească și la modul în care această ramură a științei va evolua. Se pare că în anul 2024 va avea loc o revoluție în lumea medicinei, fiindcă vor fi create medicamente ce pot anihila maladii greu de învins.

Profețiile Babei Vanga pentru anul 2024

Potrivit spuselor sale, în 2024 vor avea loc două descoperiri științifice extrem de importante:

  • vor fi inventate medicamente care vor vindeca și preveni cancerul
  • vor apărea tratamente care vor scăpa omenirea de infecția cu HIV

Femeie care se pregătește să ia o pastilă, în timp ce ține și paharul cu apă într-o mână.

Interesant, nu? Dacă previziunile sale se adeveresc, mulți oameni vor reuși să scape de suferința provocată de aceste două boli nemiloase.
Iar Baba Vanga a vorbit mult mai mult despre anul 2024, sugerând inclusiv că se va încheia „era petrolieră”. Nu a oferit detalii concrete despre această schimbare importantă, dar a dat de înțeles că oamenii nu vor mai fi dependenți de resursele petroliere, căci ar putea începe o nouă etapă în dezvoltarea energiilor alternative și durabile.

Dacă stăm să ne gândim la câte dintre previziunile ei s-au împlinit până acum, am putea privi cu încredere la viitor. Să nu uităm totuși că „Nostradamus din Balcani” a putut anticipa inclusiv războiul dintre Rusia și Ucraina și atacurile teroriste din SUA, de pe 11 septembrie 2001, când avioanele deturnate de teroriști au lovit turnurile gemene din New York și clădirea Pentagonului. Acestea nu sunt singurele profeții împlinite, ceea ce ne face să credem că într-adevăr putea vedea viitorul cu ochii minții.

Acum, tot ce ne rămâne de făcut este să sperăm că anul 2024 va fi unul cu adevărat bun, exact așa cum a dat Baba Vanga de înțeles prin vorbele transmise din generație în generație. Pentru că era nevăzătoare, nu a scris niciodată cu mâna sa viziunile avute, ci doar le-a comunicat celor din jurul său. Este posibil ca multe dintre ele să fi fost denaturate de persoanele care le-au povestit din generație în generație.

Ce profeții fantastice a făcut Baba Vanga pentru anii următori

Surse foto: Youtube, Pexels, Pexels

Surse articol: ImpactZiareSpynews

Articolul urmator
Acatistul Sfântului Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon. O simplă rugăciune adresată lui ar putea vindeca și cele mai urâte boli
Acatistul Sfântului Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon. O simplă rugăciune adresată lui ar putea vindeca și cele mai urâte boli
Ce cred barbatii despre felul in care te imbraci?
Incepe quiz
Ce cred barbatii despre felul in care te imbraci?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.