Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce nu face un tată pentru copilul său! Acest bărbat a inventat o capsulă anti-COVID-19, pentru a-și proteja puiul de virusul ucigaș

Ana Munteanu

Un tată din China a trecut la lungimi extreme pentru a-și proteja copilul de 2 luni de coronavirus.

Cao Junjie, un tată în vârstă de 30 de ani din Shanghai, a construit recent o „capsulă de izolare” cu ajutorul căreia să-și poată plimba copilul afară în siguranță. Și acesta este doar un exemplu care demonstrează felul în care viața de zi cu zi din China a suferit modificări din cauza coronavirusului. Peste 80.000 de cazuri de au fost confirmate în China de când a fost descoperit acolo COVID-19 la finele anului trecut - deși oficialii americani sunt de părere că există mult mai multe alte cazuri, care doar nu au fost raportate.

Citește și Oamenii de știință avertizează - acesta este simptomul ascuns al infectării cu coronavirus!

Cao a petrecut o lună transformând un rucsac conceput pentru transportul pisicilor în „capsula de izolare” pentru copilul său. Capsula, purtată ca un rucsac, pompează înăuntru aer purificat dintr-un sistem electronic de ventilatoare, iar un alt aparat măsoară calitatea aerului din interior. Tăticul ingenios a atașat și niște mănuși de cauciuc invenției sale, care ajung în interiorul podului pentru a preveni contactul piele cu piele. "Această capsulă poate oferi un mediu total izolat atunci când ieșim", a spus Cao pentru cei de la Reuters. "Oferă un mediu sigur și confortabil copilului."

Bebelușii nu sunt considerați ca făcând parte din categoria de risc ridicat în fața coronavirusului- cercetările au descoperit că marea majoritate a copiilor prezintă simptome ușoare și puțini necesită internare. Cu toate astea, pentru acești părinți a fost extrem de important să găsească o alternativă la o mască de protecție. "Masca îi poate afecta respirația copilului, deci este periculoasă", a declarat pentru Reuters soția lui Cao, Fang Lulu. Cred că acest lucru pe care l-a făcut este destul de sigur. L-am încercat de mai multe ori, așa că am încredere."

Sursa foto: capturi Youtube

Citește și Un om de știință avertizează: "Până la sfârșitul anului vom rămâne fără părinți și bunici"

Cu toate acestea, un pediatru din Wisconsin a declarat pentru Business Insider Today că „dacă ar avea loc o defecțiune, alimentarea cu aer a copilului aflat în interior este pusă în pericol”. Cao a spus că intenționează, pe viitor, să producă mai multe capsule cu dimensiuni diferite.

Surse foto: capturi Youtube

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!