Fripturi la gratar pentru gustul fiecarui roman!
Carnea este “legume noastra preferata” zicea un prieten! Adevarul este ca nimic nu poate sa egaleze un gratar sau o friptura delicioasa, careia ii alaturi o garnitura savuroasa, un vin rafinat si fireste un desert pe masura. Incearca aceste idei noi pentru a gati o friptura delicioasa!
Reteta de maestru bucatar: Friptura de gasca
Miercuri, 24.03.2010 | de Alexandra MachitescuFriptura de gasca la cuptor umpluta cu mere si caise
Miercuri, 24.03.2010 | de Ana Maria StroeInvata sa prepari o friptura de vita la gratar si serveste-o cu un sos alb
Marţi, 23.03.2010 | de Roxana GheorgheCaracatita la gratar cum numai grecii stiu sa faca!
Marţi, 23.03.2010 | de Alexandra MachitescuIncearca doua retete de ficat de pui la gratar delicioase!
Marţi, 23.03.2010 | de Alexandra MachitescuSpecialitati vanatoresti: friptura de caprioara la cuptor cu sos de ciuperci
Marţi, 23.03.2010 | de Ana Maria StroeO schimbare delicioasa in rutina culinara: prepara dovlecei la gratar!
Marţi, 23.03.2010 | de Edda BildBucura-te de deliciosul gust al unei fripturi de porc
Vineri, 19.03.2010 | de Roxana GheorgheFriptura de vita la tava cu sos de vin si cartofi nature
Vineri, 19.03.2010 | de Ana Maria StroeDelicatesa de primavara: Pastrav la gratar
Miercuri, 17.03.2010 | de Roxana GheorgheCurcan la cuptor – friptura ta nu a fost niciodata atat de buna!
Miercuri, 17.03.2010 | de Roxana GheorgheIn meniu pentru astazi? O friptura sau un gratar savuros?
Incearca sa adaptezi oricare dintre retetele clasice de friptura sau gratar pentru a obtine mereu gusturi noi si experiente culinare deosebite. Transforma orice fripturi cu ajutorul unor condimente bine alese sau cu o garnitura desavarsita!