Fripturi la gratar pentru gustul fiecarui roman!
Carnea este “legume noastra preferata” zicea un prieten! Adevarul este ca nimic nu poate sa egaleze un gratar sau o friptura delicioasa, careia ii alaturi o garnitura savuroasa, un vin rafinat si fireste un desert pe masura. Incearca aceste idei noi pentru a gati o friptura delicioasa!

Prepara friptura de pui la gratar cu sos de ciuperci si vin alb
Miercuri, 17.03.2010 | de Ana Maria Stroe
Friptura din piept de curcan ca la americani
Miercuri, 17.03.2010 | de Alexandra Machitescu
Delicatesa vanatoreasca: Friptura de rata la cuptor!
Marţi, 16.03.2010 | de Alexandra Machitescu
O reteta exotica: calcan la gratar umplut cu lamaie si portocale
Marţi, 16.03.2010 | de Ana Maria Stroe
Invata o reteta noua de frigarui din fructe cu sos de prune
Luni, 15.03.2010 | de Ana Maria Stroe
O reteta rafinata de friptura din carne de fazan. Invata sa pregatesti friptura de fazan cu sos de portocale
Luni, 15.03.2010 | de Ana Maria Stroe
O reteta speciala pentru tine: friptura de curcan la cuptor cu citrice si sos de ghimbir
Vineri, 12.03.2010 | de Ana Maria Stroe
Apetisant si sanatos: Frigarui de peste!
Joi, 11.03.2010 | de Alexandra Machitescu
Delecteaza-te cu friptura de mistret cu sos alb
Joi, 11.03.2010 | de Ana Maria Stroe
Friptura de miel la cuptor – usor de preparat si deosebit de gustoasa!
Miercuri, 10.03.2010 | de Roxana Gheorghe
O delicatesa pe masa ta. Cotlet de rechin la gratar
Miercuri, 10.03.2010 | de Ana Maria StroeIn meniu pentru astazi? O friptura sau un gratar savuros?
Incearca sa adaptezi oricare dintre retetele clasice de friptura sau gratar pentru a obtine mereu gusturi noi si experiente culinare deosebite. Transforma orice fripturi cu ajutorul unor condimente bine alese sau cu o garnitura desavarsita!