Nu Skin

6 greșeli care cresc riscul de îmbolnăvire cu Covid-19

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Chiar dacă numărul cazurilor de coronavirus continuă să crească cu o viteză vertiginoasă la nivel global, mulți guvernanți au luat măsuri restrictive diferite și de protecție a cetățenilor. Pe măsură ce tot mai mulți oameni ies din casele lor și se întorc la birouri, este bine să fii conștient și să ai grijă de sănătatea ta.

Află șase greșeli care pot crește riscul de îmbolnăvire cu Covid-19. Așadar, data viitoare când ieși afară, asigură-te că te protejezi în mod corect.

Mergi afară fără dezinfectant, mască și mănuși

Mergi afară fără dezinfectant, mască și mănuși

Nu contează dacă este doar un drum scurt la magazin sau dacă mergi la serviciu, este esențial să porți mască, atunci când pășești cu un picior în afara ușii. Specialiștii încă nu au stabilit dacă virusul rămâne în aer, așa că nu știi la ce să te aștepți atunci când inspiri. Se recomandă, de asemenea, să ai mereu asupra ta un dezinfectant pentru mâini și mânuși de protecție.

Presupui că virusul nu mai există

Presupui că virusul nu mai există

Este important să înțelegi că, chiar dacă restricțiile privind circulația liberă au fost ridicate, nu înseamnă că virusul nu mai este o amenințare. Prin urmare, este important să practici toate măsurile de distanțare socială și să îți iei toate măsurile de precauție necesare de fiecare dată când ieși din casă.

Mergi mereu la cumpărături

Mergi mereu la cumpărături

Chiar dacă ești tentat să faci mereu drumuri la supermarket, pentru că îți dorești să procuri toate produsele de pe listă, specialiștii te sfătuiesc să fii mai reținut. În timpul pandemiei, prima ta prioritate ar trebui să fie siguranța financiară, astfel încât să poți avea grijă de orice cheltuieli medicale. 

Nu ești precaut când atingi obiecte

Nu ești precaut când atingi obiecte

Pe măsură ce restricțiile sunt ridicate, oamenii ies afară și încearcă să revină la normalitate. Acum este momentul să devii și mai precaut cu privire la ceea ce atingi și cu care intri în contact, în public. Pe măsură ce tot mai mulți oameni se întorc la joburile lor, acum nu este momentul să ai o atitudine zeflemistă atunci când vine vorba de atingerea suprafețelor publice. Așadar, mare grijă ce atingi și dezinfectează mereu obiectele comune.

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta