Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Această femeie s-a trezit cu o boală care nu îi mai permite să audă vocile bărbaților

Lorena Teacă

Există multe cazuri de persoane care nu aud sau care au nevoie de un aparat auditiv pentru a comunica mai ușor cu cei din jur. Aceste cazuri pot fi întâlnite la tot pasul, însă o femeie din China, pe nume Chen, a șocat o lume întreagă cu povestea sa impresionantă.

Aceasta a fost diagnosticată cu un tip de pierdere a auzului care a adus-o în imposibilitatea de a mai auzi sunetele joase, cum ar fi vocile masculine.

Chen s-a trezit într-o noapte cu stare de greață și cu un sunet puternic în ureche. În dimineața următoare, aceasta nu mai putea auzi ceea ce iubitul îi comunica, motiv pentru care a mers de urgență la medic.

Bărbat cu mâna la gură și femeie cu mâna la ureche

În urma investigațiilor, doctorul specialist Lin Xiaoqing a diagnosticat-o cu o formă rară de pierdere a auzului (RSHL), care o împiedică să audă suntele de joasă frecvență.

Această maladie afectează aproximativ 3.000 de oameni din Statele Unite și Canada.

Persoanele diagnosticate cu această afecțiune rară pot auzi suntele de înaltă frecvență, precum vocile feminine sau ale copiilor, însă se străduiesc din răsputeri să audă autovehiculele, tunetele sau vocile prin telefon.

Femeie cu mâna la ureche

Multe lucruri pot cauza RSHL, inclusiv anomalii genetice, anumite boli și infecții. Doctorul Xiaoqing a afirmat că Chen a dezvoltat boala din cauza stresului și lipsei de odihnă. Din fericire, femeia din China s-ar putea recupera complet după tratament.

Astfel, pentru a evita declanșarea unei astfel de maladii, dormi suficient și practică exerciții de eliminare a stresului la fiecare sfârșit de zi.

Surse foto: iStock, Unsplash

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!