Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Descoperă Shatavari, planta fertilității și a echilibrului hormonal!

DivaHair

V-ați hotărât să vă măriți familia, dar bebe întârzie să apară? Nu sunteți singuri!

Se estimează că aproximativ 1 din 6 cupluri întâmpină dificultăți în a concepe un copil. Din fericire, în cele mai multe cazuri nu este vorba despre afecțiuni ireversibile, ci doar despre mici dereglări sau disfuncții ce afectează acest proces. De aceea faza de planning este foarte importantă, pentru că presupune să vă asumați anumite schimbări în stilul de viață ce pot face o mare diferență.

femeie care mediteaza

Conform Organizației Mondiale pentru Sănătate, infertilitatea se clasează pe locul 5 în topul dizabilităților la persoanele cu vârsta sub 60 de ani. [1] În foarte multe cazuri, deși este reversibilă, încapacitatea de a aduce pe lume un copil cauzează traume psihice pentru cuplu și cu precădere pentru femeile care încearcă să rămână însărcinate. Orice specialist vă va spune, de aceea, că pentru a reuși să concepeți un copil e nevoie, în primul rând, să reușiți să vă bucurați de tot acest proces, să eliminați stresul și să nu puneți presiune unul pe celălalt.

Regăsire de sine, echilibru și fertilitate cu Shatavari!

Shatavari este o plantă medicinală foarte iubită și apreciată în medicină ayurvedica pentru efectul de stimulare a fertilității, fără efecte adverse, beneficiile sale datorându-se acțiunii complexe, din mai multe direcții:

planta shatavari

Combaterea stresului

Fiind o plantă adaptogenă, Shatavari protejează organismul împotriva acțiunii factorilor de stres și îl ajută să se adapteze și să facă față situațiilor stresante. De aceea Shatavari este recomandat și a demonstrat rezultate foarte bune în infertilitatea indusă de stres.

Reglare hormonală

Dereglările hormonale pot afecta ritmul ciclului menstrual și pot interveni negativ în procesul de concepție. Shatavari este bogat în fitoestrogeni și saponine steroidice care reglează nivelul de estrogen din organism, stimulează ovulația și asigură un ciclu menstrual regulat, esențial pentru determinarea perioadei fertile și sporirea șanselor de concepție.

Reglarea cantității și calității mucusului cervical

În cazul în care fluidul sau mucusul cervical este redus cantitativ și acid, vorbim despre un „mucus cervical infertil”, ce afectează lichidul seminal și nu favorizează fertilitatea. Shatavari conține mucilagiu ce protejează mucoasele, inclusiv mucoasa cervicală, stimulează producția de mucus cervical, dar și tonifiază membranele mucoase. Este, de aceea, benefic atât pentru stimularea fertilității, cât și pentru combaterea uscăciunii vaginale cauzate de diverse tratamente medicamentoase sau asociată cu menopauza.

Shatavari – alte beneficii pentru sănătatea femeii

• Este o plantă cu efect galactogen sau de stimulare a lactației;
• Reglează ciclul menstrual și calmează simptomele asociate cu sindromul premenstrual;
• Ameliorează simptomele menstruale – dureri, oboseală, iritabilitate;
• Ameliorează simptomele menopauzei;
• Previne retenția apei și susține eliminarea lichidelor în exces din organism.

Pentru a fi sigură că te bucuri de toate beneficiile plantei, alege Shatavari 100% Certificat Organic!

Shatavari este acum disponibil și în România în formula Shatavari | Echilibru Hormonal Natural, Lactație, Fertilitate de la ORGANIC INDIA! Acest supliment conține doar rădăcină de Shatavari 100% Certificată Organic, fără organisme modificate genetic, fără pesticide sintetice, erbicide, îngrășăminte sau alte tratamente chimice ce ar putea afecta compoziția și eficiența plantei. Shatavari, planta în formă integrală, pură din compoziția acestui supliment, are rol benefic pentru reglarea nivelului de hormoni din organism, susține funcțiile reproductive ale organismului femeii, stimulează lactația și ține sub control simptomele asociate cu menstruația, sindromul premenstrual și menopauză.

produs shatavari

Pentru cele mai bune rezultate se recomandă administrarea a 1-2 capsule de Shatavari de 2 ori pe zi, pentru minim 3 luni, produsul fiind sigur pentru utilizare îndelungată.

Shatavari | Echilibru Hormonal Natural, Lactație, Fertilitate ORGANIC INDIA este disponibil în România prin INNOVORIS LABS, companie ce are misiunea de a îmbunătăți viețile oamenilor și de a proteja planeta prin furnizarea de produse naturale premium accesibile.

Află mai multe detalii despre produsele ORGANIC INDIA și pătrunde în lumea beneficiilor celor mai renumite plante medicinale ayurvedice pe site-ul www.organicindia.ro! Te invităm să devii parte din Comunitatea ORGANIC INDIA ROMÂNIA pentru a descoperi împreună puterea transformatoare a celei mai bune alegeri: #AdevarataStareDeBine!

[1] http://www.who.int/reproductivehealth/topics/infertility/definitions/en/

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!