Nu Skin

Cele mai periculoase obiecte din dormitor!

Redactor Andreea Baluteanu

Dormitorul trebuie să fie acel spaţiu sacru, în care ne odihnim şi ne reîncărcăm bateriile. Cu toate acestea, camera noastră preferată ascunde multe capcane, care se pot regăsi chiar printre obiectele pe care le privim ca pe cei mai buni prieteni.

Te trezeşti obosită, deşi ai dormit cele opt ore recomandate? Eşti mereu ţâfnoasă şi iritabilă, dar fără motiv? Ai greţuri sau alte probleme de sănătate pe care nu ţi le poţi explica? E posibil ca sursa acestora să se afle chiar în propriul dormitor!

Noi îţi prezentăm cele mai periculoase obiecte din dormitor, care îţi pot ameninţa sănătatea şi chiar viaţa!

Chiar dacă nu poţi să renunţi la aceste obiecte necesare, află cum să contracarezi sau să minimizezi riscurile lor! Astfel, obiectele periculoase din dormitor nu îţi vor mai pune nicio problemă!

Află şi care este cel mai periculos obiect din bucătăria şi din baia ta!

Salteaua

Salteaua

Nici nu mai ţii minte când ai schimbat ultima dată salteaua din dormitor sau, mai rău, nu ai făcut acest gest niciodată până acum? Este foarte posibil să dormi pe cel mai periculos obiect din camera ta! O saltea de proastă calitate sau veche îţi va altera calitatea somnului şi va dăuna coloanei tale vertebrale. Oboseală perpetuă, probleme de neatenţie şi de concentrare şi dureri chinuitoare de spate: sunt numai câteva dintre consecinţele acestei alegeri!

Lenjeria de pat

Lenjeria de pat

Lenjeria de pat, mai ales cea care nu îţi părăseşte niciodată locul de dormit, fiind schimbată foarte rar, este un adăpost protector pentru acarieni! Aceste microorganisme sunt periculoase pentru sănătatea ta, numărându-se printre cele mai cunoscute cauze ale alergiilor! Soluţia: schimbă o dată pe săptămână lenjeria de pat şi lasă patul nefăcut cât te pregăteşti pentru a merge la muncă, aerisind astfel aşternuturile!

Plantele

Plantele

Da, ai citit bine! Aceste adevărate miracole pentru sănătate se pot transforma într-un obiect periculos pentru dormitor. Principalul risc este reprezentat de florile puternic mirositoare, precum orhideele, care îţi pot provoca alergii şi insomnii. Chiar şi plantele de apartament, atunci când sunt prezente în număr mare, într-un dormitor fără ventilaţie, sunt un pericol pentru starea ta de bine, mai ales dacă au ajuns la maturitate, perturbând concentraţia de oxigen a aerului.

Televizorul

Televizorul

Televizoarele vechi emit radiaţii, dar nu aceasta este principala lor problemă. Simplul fapt că te uiţi la TV până târziu în noapte îţi va altera somnul, transformându-te într-un zombie umblător a doua zi. Mută acest obiect în living şi alege să te uiţi la emisiunile tale preferate alături de familie, înainte de a merge la somn. Vei avea un dormitor purificat!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta