Cele mai periculoase obiecte din dormitor!

Redactor Andreea Baluteanu

Gadgeturi în apropierea patului

Gadgeturi în apropierea patului

Orice obiect care este încărcat cu energie electrică emite un câmp electromagnetic periculos pentru sănătatea ta. Desigur, efectele sunt reduse şi nu te vei îmbolnăvi de cancer doar din cauză că te uiţi la serialul tău preferat la laptop. Cu toate acestea, numărul mare de gadgeturi pe care le ţii în dormitor vor interfera cu somnul tău, te vor obosi şi, da, te vor iradia. Mută-le în alte camere şi, mai ales, evită să îţi ţii telefonul aprins sau la încărcat în preajma ta atunci când dormi. Închide-l, pentru un somn de nota 10!

Covorul

Covorul

Frumosul tău covor, în care adori să îţi scufunzi picioarele, este un pericol pentru sănătate. În primul rând, împiedicarea în faldurile sale reprezintă una dintre sursele majore de accidente din casă. De asemenea, igiena precară va transforma covorul într-un spaţiu propice pentru acarieni, dar dăunătoare se pot dovedi şi substanţele din care este conceput acesta: este vorba despre chimicale toxice care îţi pot provoca diverse probleme de sănătate!

Articolul urmator Bărbații au spus pe nume lucrurilor! Acestea sunt cele opt secrete importante pe care le au și femeile nu au habar de ele

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.