Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Iei antibiotice? Protejează-ți flora vaginală

Vineri, 31.05.2019

Știai că antibioticele, indiferent de calea de administrare, distrug bacteriile patogene, dar și flora saprofită? Aceasta duce la crearea unui mediu favorabil reinfectării cu patogeni care nu sunt sensibili la acțiunea antibioticelor.

Într-adevăr, vaginita și candidoza vaginală au o rată mare de recurență, iar printre motivele pentru care ele reapar se numără și tratamentele cu antibiotice.

Un vagin sănătos este intens populat cu labtobacili, adică bacterii care produc acid lactic, ce creează un mediu acid, specific vaginului (pH 3,5-4,5). Practic, lactobacilii ce constituie flora vaginală sănătoasă formează la suprafața mucoasei vaginale un biofilm protector, care împiedică dezvoltarea microorganismelor patogene ce provoacă infecții vaginale.

Dacă lactobacilii de la nivel vaginal sunt puțini, echilibrul vaginal este dereglat, iar microorganismele patogene se dezvoltă în exces și cauzează infecții la nivelul mucoasei vaginale. Când numărul acestora este drastic redus sau când aceștia lipsesc, apare un cerc vicios al infecțiilor vaginale.

Tocmai de aceea, atunci când urmezi un tratament cu antibiotice este recomandat ca flora ta vaginală să fie sănătoasă, adică să aibă suficienți lactobacili care să o protejeze de bacteriile rele.

Șterge infecțiile intime din calendar

Mastrelle Symbio, capsule vaginale, este un produs bazat pe componente probiotice și prebiotice. Datorită asocierii probiotic-prebiotic, Mastrelle Symbio restabilirea echilibrului florei și pH-ului vaginal, afectate de tratamentul cu antibiotic și întrerupere astfel cercul vicios al infecțiilor vaginale recurente.

Mastrelle Symbio:

 • Tratează candidoza și vaginită bacteriană
 • Previne infecțiile vaginale recurente
 • Restabilește echilibrul florei și pH-ului vaginal, în toate situațiile în care numărul lactobacililor de la nivel vaginal este scăzut
 • Scade recurențele vaginitelor bacteriene
 • Crește eficacitatea terapiei clasice
 • Eradichează Candida și formele sale de rezistență
 • Poate fi utilizat în condiții de siguranță în timpul sarcinii și alăptării
 • Poate fi utilizat în condiții de siguranță pe perioade îndelungate, fără risc de reacții adverse.

Află mai multe despre produsele din gama Mastrelle pe site-ul www.feminitatepura.ro și pe pagina de Facebook Feminitate pură.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!