Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Uleiul care distruge cancerul de colon!

Andreea Baluteanu

Cancerul de colon se numără printre flagelurile care curmă anual viaţa a 100 000 de oameni numai în Europa, ceea ce îl „urcă” pe poziţia a treia în topul afecţiunilor nemiloase cu cea mai mare incidenţă la femei. Afectând intestinul gros (colonul), acest tip de cancer este deosebit de periculos, deoarece simptomele sale sunt foarte greu de detectat, dar, cu toate acestea, se numără printre formele curabile ale afecţiunii, atâta vreme cât este diagnosticat la timp!

Descoperă în rândurile de mai jos ingredientul care poate îndeplini visul oamenilor de ştiinţă şi care poate distruge circa 93% din celulele canceroase!

Uleiul de cocos, leacul naturist care poate distruge cancerul de colon

Am citit poveşti peste poveşti despre femei răpuse de tinere de această boală nemiloasă, doar pentru că au ales să ignore simptomele uşor de confundat cu cele ale altor boli. Se pare însă că ştiinţa ne vine în ajutor şi ne oferă un leac contestat, dar cu potenţial în a transforma lumea: uleiul de cocos!

Un studiu desfăşurat de cercetătorii de la Universitatea din Adelaide ar putea genera o adevărată revoluţie în medicină! Partea componentă vizată este acidul lauric, care alcătuieşte peste 50% din compoziţia uleiului de cocos, ale cărui efecte au fost comparate într-un test in vitro cu cele ale butiratului, un acid gras despre care s-a afirmat că protejează împotriva cancerului de colon.

Rezultatele au fost net superioare în cazul acidului lauric, care a distrus peste 90% din celulele canceroase in vitro! Acidul lauric a ucis practic celulele canceroase, modificând nivelul de glutation (moleculă antioxidantă din interiorul celulei), dar crescând şi nivelul stresului de oxidare, un aspect care s-a dovedit extrem de „deranjant” pentru celulele cancerului.

Partea slabă a acestui test? Fiind executat in vitro, deci nu în condiţii normale de viaţă, el nu poate fi încă atestat ca fiind 100% veridic şi operabil.

Mai mult, uleiul de cocos prezintă şi alte beneficii: este vorba despre concentraţia mare de grăsimi nesaturate (90% din compoziţia sa), care reduc din efectele negative ale chimioterapiei asupra organismului, prelungind astfel în mod excepţional speranţa de viaţă şi ameliorând starea pacienţilor bolnavi de cancer.

Desigur, pentru ca uleiul de cocos să poată fi utilizat la scară largă ca leac împotriva cancerului, vor fi necesare studii şi teste suplimentare. Noi considerăm însă că un prim pas a fost făcut şi suntem determinate să introducem acest ingredient miraculos nu numai în rutina noastră de frumuseţe, dar şi în alimentaţie.

Tu ce părere ai? Consumi ulei de cocos? Crezi că studiul pionier de mai sus poate deveni o piatră de temelie în medicină?

Descoperă aici şi alte beneficii ale uleiului de cocos, extraordinar şi pentru metabolism, şi eficient în curele de slăbire!

Surse foto: Istock, Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!