Cum să manifești o persoană. Tot ce trebuie să știi pentru a-l atrage pe "acel" cineva în viața ta

Cum să manifești o persoană. Tot ce trebuie să știi pentru a-l atrage pe "acel" cineva în viața ta

Ramona Jurubita

În ultima vreme, se vorbește în jurul tău tot mai mult despre manifestare, nu-i așa? Se pare că această practică a început să câștige tot mai mult teren și la noi, deși mulți încă nu o înțeleg. Cu toate acestea, există persoane care deja se axează pe cele mai mari visuri ale lor și care știu cum să atragă tot ce își doresc. Vrei și tu să ai parte de noroc în iubire și să fii într-o relație cu persoana de care îți place?

Această dorință arzătoare poate deveni realitate dacă știi cum să o concretizezi și, mai ales, dacă înțelegi ce presupune procesul acesta. Fără ajutorul unui specialist nu vei reuși, așa că trebuie să arunci o privire asupra cuvintelor rostite de Angela Christian, antrenor de manifestare:

„Manifestarea este actualizarea fizică a convingerilor, gândurilor și emoțiilor tale subconștiente. Înseamnă alinierea minții, trupului și spiritului tău cu pași mici, realizabili, pe care îi faci spre atingerea scopului tău.”

Înainte să începi să faci asta, este absolut necesar să ai o discuție cu propria persoană și să privești adânc în interiorul tău. Dacă nu știi ce vrei și ce simți, vei eșua, iar persoana pe care o dorești nu va ajunge în brațele tale.

Tot specialista numită mai sus a dezvăluit că „Pentru a obține rezultate de manifestare constante și precise, va trebui să începi să îți descoperi și să îți revizuiești credințele, gândurile, emoțiile și cuvintele”. Interesant este că poți atrage în viața ta ce fel de oameni vrei, indiferent că este vorba de prieteni sau de cineva mai special, alături de care poți construi o relație amoroasă.

Ce trebuie să faci? Nu e nevoie să depui eforturi prea mari, ci doar să îți dorești din toată inima să te înconjoare acele persoane care ți se potrivesc și care se mulează perfect pe sufletul tău. De exemplu, te poți gândi în fiecare zi la calitățile pe care acești oameni ar trebui să le aibă sau la cum ți-ai imaginat dintotdeauna că este jumătatea ta. Bineînțeles, va trebui să analizezi acele trăsături și să vezi câte dintre ele sunt realiste. Nu vei reuși ce ți-ai propus dacă ai așteptări prea mari, care nu au nicio legătură cu realitatea.

Te mai poți folosi și de mantre. Știi despre ce vorbesc? Sunt acele afirmații pe care le repeți până când devin realitate, pentru că mintea începe să creadă din ce în ce mai tare în ele.

Spre deosebire de manifestarea obiectelor, în cazul ființelor vii totul este diferit. Nu le poți atrage în calea ta dacă ele se opun cu vehemență. Dacă un director de firmă ți-a spus că îți va da o șansă, dar nu mai răspunde la telefon, încearcă să nu forțezi lucrurile. La fel ar trebui să procedezi și cu omul de care te-ai îndrăgostit. Dacă ați ieșit la o întâlnire și ai simțit că simpatia nu este reciprocă, ia asta ca pe un semn din partea Universului. Gândește-te că acei oameni poate nu sunt făcuți pentru tine.

Femeie blondă cu păr lung care stă pe o stâncă și se gândește la ceva în timp ce privește în față.

„Poți să manifești un fost iubit, o întâlnire cu o celebritate sau o anumită prietenie, dar aceasta se va concretiza doar dacă este spre binele ambelor părți. Ceea ce este bine pentru unul trebuie să fie bine pentru amândoi.”, susține Rachel Gibler, un antrenor de manifestare din Houston.

Ești gata să folosești toate armele secrete pentru a atrage pe cineva alături de tine? Atunci trebuie să vezi care sunt pașii esențiali pentru manifestarea cuiva:

Enumeră calitățile pe care vrei să le aibă acea persoană
Nu te concentra pe omul respectiv, ci pe calitățile și valorile specifice. De exemplu, nu este suficient să scrii în jurnalul tău că vrei să te căsătorești. Dar poți schimba abordarea, spunând ceva de genul acesta: „Sunt pregătit/ă pentru o relație de iubire cu o persoană care este amuzantă, aventuroasă și care are aceleași pasiuni ca mine”. Așa vei identifica mai ușor sufletul pereche, fiindcă vei avea în minte aceste atribute, pe care le poți remarca încă de la o primă discuție cu alesul/aleasa.

Vizualizează experiențele pe care ai vrea să le trăiți împreună
Gândește-te la orice vrei să faci în compania acestui om. Poți închide ochii, lăsându-ți imaginația să își facă treaba. „Mai întâi vizualizează-te în corpul tău, apoi vizualizează-te în afara corpului tău, privindu-te cum experimentezi manifestarea - acest lucru crește dorința în subconștient.”, sugerează Rachel Gibler.

Imaginează-ți cum te vei simți alături de el/ea
Nu este suficient să îți imaginezi doar cum vrei tu să te simți, ci să realizezi cum vor sta lucrurile, de fapt. Trebuie să te gândești și la ce răspunsuri vei primi din partea cealaltă. Poate realitatea nu va coincide cu așteptările tale și trebuie să te pregătești pentru ceva neprevăzut. De aceea, e bine să iei în calcul toate variantele. Ce faci dacă ești respins/ă? Dar dacă lucrurile evoluează mai rapid decât ai crezut?

Asigură-te că ești pregătit/ă din punct de vedere emoțional să primești acel om în viața ta
Degeaba îți dorești o nouă relație de iubire sau de prietenie dacă sufletul tău nu este pregătit. Va trebui să îți vindeci rănile emoționale, să spui adio trecutului toxic. Trebuie să te deschizi și să simți nevoia de a merge mai departe.

Vorbește întotdeauna la timpul prezent
Nu trebuie să spui „Voi fi cu el/ea” sau „vom fi prieteni cândva”, ci să folosești verbe la timpul prezent, pentru a te apropia cât mai mult de împlinirea visului tău. „Am, vreau, am nevoie” – sunt perfecte pentru a exprima afirmații ce vor deveni realitate. Poți scrie câteva scrisori pentru respectivul/a, chiar dacă nu i le trimiți. Un limbaj pozitiv și timpul prezent îți vor plasa mentalitatea fix în momentul prezent.

Renunță la cronologie
Ce înseamnă asta? Nu este o formulare ambiguă, ci un sfat prietenesc. Nu trebuie să te gândești că persoana pe care ai manifestat-o va ieși imediat în calea ta și nici să stabilești un interval de timp în care trebuie să apară. Totul se va întâmpla la momentul potrivit, așa că nu trebuie să setezi limite temporale, mai ales dacă nu vrei să trăiești o dezamăgire. Lasă lucrurile să se desfășoare în ritmul lor normal, dar fără să îți pierzi speranța. Și nu uita: dacă e să fie, va fi!

Acum știi totul despre manifestare și poți începe să aplici pașii enumerați mai sus. Dorințele ți se vor împlini dacă ai încredere în acest proces.

Cum trebuie să manifești pentru a obține ceea ce îți dorești în viață

Surse foto: iStock, Pixabay

Surse articol: BustleStylecasterMindbodygreen

Articolul urmator
Legătura dintre cafea și tensiune: ce trebuie să știi
Legătura dintre cafea și tensiune: ce trebuie să știi
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.