Oamenii de știință au dat verdictul: cum îți influențează luna nașterii personalitatea și starea de sănătate

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Oamenii născuți în luna mai sunt optimiști, în timp ce persoanele care au venit pe lume în noiembrie sunt morocănoși și predispuși să fie depresivi.

Cercetătorii au realizat o corelație între luna în care te-ai născut, personalitatea și starea ta de sănătate. Experții au analizat date provenite din partea a peste un milion de oameni, iar rezultatele sunt absolut uimitoare. Află totul, în galeria foto!

Surse articol: BrightSide / Time / Washingtonpost

Ianuarie

Ianuarie

Dacă te-ai născut în prima lună a anului înseamnă că ai parte de oportunități diferite de-a lungul vieții. Este posibil să alegi o carieră în medicină, în sport sau chiar să devii faimos. În ceea ce privește sănătatea, ești protejat în fața bolilor grave, însă trebuie să ai totuși grijă în privința afecțiunilor cardiovasculare. Nici sănătatea emoțională nu trebuie neglijată pentru că ești mai predispus la apariția schizofreniei și a tulburărilor bipolare decât alți oameni.

Citește și: Unde îți vei întâlni sufletul pereche, în funcție de personalitate

Februarie

Februarie

Potrivit studiului, publicat pe Brightside.com, persoanele născute în februarie sunt mai fericite și se realizează pe plan profesional. Această lună este considerată și luna creativității, ceea ce înseamnă că poți alege să fii artist și chiar să ajungi celebru în domeniul în care activezi. Când vine vorba despre sănătate ești ferit de apariția bolilor neurologice, dar și a celor respiratorii și reproductive.

Martie

Martie

Este luna în care natura reînvie și soarele este din ce în ce mai prezent pe cer. Astfel, ești o persoană care aduce multă lumină în viața celor din jur, ești sufletul oricărei petreceri, ai mereu moralul ridicat și ești foarte pozitiv. Totuși, ești mai predispus apariției bolilor cardiovasculare de-a lungul vieții. 

Citește și: Ce spune felul în care împachetezi cadouri despre personalitatea ta

Aprilie

Aprilie

Ești foarte pozitiv, sincer, ambițios și foarte loial. Ai foarte multe oportunități în carieră și ești genul de persoană care nu se oprește până când nu ajunge cel mai bun în sfera profesională. Ai un sistem imunitar puternic și șanse foarte mici să ai probleme majore de sănătate pe parcursul vieții.

Surse foto: IStock

Articolul urmator Prima zona a corpului pe care o speli la dus iti dezvaluie personalitatea

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.