Testul care îţi arată latura ta ascunsă

Ionelia Olteanu

Fiecare persoană are o latură ascunsă, pe care nu o afişează şi despre care mulţi nu ştiu. Aceasta poate fi dezvăluită plecând de la...bolile mintale, un subiect care stârneşte foarte multe controverse. Astfel, conform psihologilor, noi putem observa și cele mai neplăcute aspecte la propria personalitate, dar nu le conștientizăm, adesea.

Articolul îţi pune la dispoziţie un test, pe care să îl faci dacă vrei să afli mai multe despre tine, lucruri la care nu te-ai fi aşteptat. El reprezintă o modalitate perfectă prin care te poţi cunoaşte mai bine. Pur și simplu alege imaginea care reflectă o boală mentală și care te sperie cel mai tare!

Fă şi tu testul care îţi arată latura ta ascunsă!

Alege dintre imaginile de mai jos pe cea care îţi place cel mai puţin!

barbat cu mustata barbat serios
barbat dur barbat rau
femeie trista barbat melancolic
barbat ganditor barbat cu masca
barbat cu doua fete barbat cu muschi

Iată ce înseamnă alegerea pe care ai făcut-o!

  1. Tulburare de personalitate

Pare că eşti o persoană calmă şi rezonabilă, dar eşti foarte încăpăţânată. Dacă există un lucru pe care nu vrei să îl faci, nu o vei spune cu voce tare. Dimpotrivă, îţi vei așeza singură multe obstacole în cale pentru a scăpa de responsabilităţi. Îţi place să depui presiune psihologică asupra oamenilor, iar sinele tău încearcă să îţi reprime nevoia de a domina.

  1. Epilepsie

Oamenii te percep ca fiind o persoană bună şi fermecătoare. Eşti maleabilă şi nu te fereşti de responsabilităţi. Ai reuşit să îţi controlezi pe deplin furia acum mult timp, dar nu arăţi nimănui acest lucru. Subconștientul tău încearcă să formeze o nouă personalitate care să preia toate trăsăturile negative. Fii atentă!

  1. Catatonie

Eşti o persoană foarte timidă şi nu îţi plac schimbările. Ai propriile reguli după care te ghidezi în viaţă şi pe care nu vrei să le încalci. Motivul poate sta ascuns undeva în copilăria ta, atunci când a trebuit să îţi ţii sub control hiperactivitatea mentală, pentru a te putea menţine în contact cu realitatea. În interiorul tău încă te temi că ai putea să îţi pierzi controlul.

  1. Schizofrenie

Te-ai obişnuit să îţi ascunzi indiferenţa faţă de ceilalţi. Reuşeşti să maschezi faptul că te simţi singură, tocmai de aceea relaţiile tale par puţin superficiale şi crezi că e mai bine pentru tine să trăiești izolată. Este esenţial să fii mai sociabilă, ca să eviţi să te laşi copleşită de gândurile rele.

  1. Agorafobie

Pari a fi o persoană foarte timidă. Cu toate acestea, stabilitatea ta psihologică depinde de opinia pe care o au cei din jur despre tine. De multe ori te simţi nemulţumită de ceea ce se întâmplă în viaţa ta, dar preferi să îți păstrezi sentimentele pentru tine. Comportamentul tău introvertit ascunde frica interioară şi anxietatea.

  1. Sindromul Asperger

Ai trei personalităţi care trăiesc în interiorul tău - o actriţă, o singuratică şi o persoană învinsă. Poţi fi foarte deschisă şi lipsită de griji, dar apoi vei dori să te ascunzi de oameni şi să îţi găseşti sufletul pereche. Percepi lumea într-un mod diferit, de aceea alegi să fii mai închisă şi să afişezi o răceală faţă de oameni.

  1. Depresie

Oamenii te văd ca fiind o persoană optimistă, sociabilă şi grijulie. Cu toate acestea, atunci când eşti singură acasă, te simţi tristă şi apatică şi nu îţi camuflezi durerea ce te macină pe interior. Ai găsit o cale de a te ascunde de propriile gânduri şi încerci să rezolvi problemele altora, aşa cum ar face un psihiatru, uitând complet de ale tale.

  1. Tulburare disociativă de identitate

Încă din copilărie ai încercat să îţi identifici sexualitatea, aşa că ai foarte mare grijă de tine şi de aspectul tău. Ştii exact cum ar trebui să arate o femeie şi cum ar trebui să arate un bărbat. Orice abatere de la imaginea pe care ţi-ai construit-o înseamnă respingere şi resentimente.

  1. Tulburare bipolară

Ai reuşit să îţi construieşti imaginea de persoană logică, ce are totul sub control. Ești însă cuprinsă de anumite emoţii, pe care îţi este greu să le ascunzi şi să le ţii în frâu. Eviţi locurile zgomotoase, care nu se potrivesc cu principiile tale de viaţă. Treci foarte uşor de la o dispoziţie la alta, iar acest lucru îţi afectează activităţile din viaţa de zi cu zi.

  1. Sindromul Cotard

Ţi-ai creat o închisoare proprie, din care încerci să scapi. Persoana care suferă de acest sindrom consideră că nu există, că sângele nu curge prin vene, că nu are organe în corp. În ceea ce te privește pe tine, ajungi să ignori în mod intenționat fericirea de care te-ai putea bucura în viaţă.

Tu ce părere ai despre testul nostru? Ți-a dezvăluit informații imporante despre latura ta ascunsă?

 

Surse foto: iStock

Articolul urmator Crezi în dragostea adevărată? N-o mai face! Latura întunecată a acestui lucru, de care nu-ți spune nimeni

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.