Ulei de cocos – Miracolul din bucatarie: Utilizari neasteptate, beneficii pentru sanatate

Ulei de cocos – Miracolul din bucatarie: Utilizari neasteptate, beneficii pentru sanatate
Irina Nae
Miercuri, 06.06.2018

1. Ulei de cocos – bun pentu gatit
Este o grasime excelenta pentru gatit datorita faptului ca structura sa ramane intacta cand se incinge. Nu produce substante periculoase precum alte uleiuri de gatit.

2. Inlocuitor al untului
Inlocuieste untul in retetele de prajituri cu ulei de cocos. Schimbarea este benefica atat pentru cei care sunt adeptii stilului vegan, cat si pentru cei care vor sa reduca nivelul colesterolului.

Uleiul de cocos mai poate fi folosit si la sandwich-uri, in cafea sau in smoothie-uri pentru un plus de savoare si de grasimi sanatoase.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Vezi si
Angelica: beneficii și mod de utilizare
Angelica: beneficii și mod de utilizare
Raluca Margean | Miercuri, 06.06.2018
Articolul urmator »
Glucozamina: beneficii, utilizări și reacții adverse
Glucozamina: beneficii, utilizări și reacții adverse
Raluca Margean | Duminică, 30.06.2024
Incepe quiz
Ce obiect din bucatarie esti?
Ce obiect din bucatarie esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Unt de cacao: beneficii și idei de consum
Raluca Margean | Sâmbătă, 29.06.2024
Ulei de batană: beneficii și mod de utilizare
Raluca Margean | Duminică, 29.12.2024

Ne găsești pe