5 motive pentru care vei vrea cat mai repede sa folosesti o tehnologie de protectie impotriva radiatiilor electromagnetice

5 motive pentru care vei vrea cat mai repede sa folosesti o tehnologie de protectie impotriva radiatiilor electromagnetice

Redactor Divahair.ro

In cazul in care te intrebi cum iti poti proteja corpul impotriva efectelor nocive ale radiatiilor electromagnetice, iti putem spune ca la ora actuala nu exista ceva care sa poata bloca aceasta baie de frecvente nocive in care ne scaldam. Traim intr-o era a tehnologiilor foarte avansate, care ne usureaza (si in acelasi timp ne complica) viata, iar pentru asta platim un pret mare: cancere de piele, tumori cerebrale, noduli, leucemii, dereglari hormonale, oboseala cronica, imbatranire prematura, degradarea memoriei si a functiilor naturale ale creierului. Ne confruntam cu epidemii de boli fara precedent. Toate pe acelasi fond: baia excesiva de radiatii electromagnetice nocive care ne scot din starea noastra naturala de functionare.

Solutia nu este sa te izolezi intr-o cusca ecranata, ci sa faci in asa fel incat organismul sa-si mentina frecventa lui de vibratie naturala, chiar si atunci cand interfereaza cu unde electromagnetice perturbatoare. Din acest punct de vedere, aparatul Vital Protect reprezinta la ora actuala cea mai sigura si mai eficienta tehnologie de protectie impotriva impactului distructiv al radiatiilor. Cand creierul functioneaza in parametri normali, toate functiile organismului tind sa se regleze. Aceeasi metoda de protectie (generator de frecventa Schumann) foloseste si NASA pe navele spatiale, pentru a contracara dezechilibrele de sanatate provocate de absenta frecventei naturale a Pamantului.

Vital Protect este singurul generator de frecventa Schumann din Romania realizat de AIMGroup, echipa de cercetare in domeniul stiintelor de frontiera.

Ce imbunatatiri in starea de sanatate se produc daca porti cu tine in fiecare zi Vital Protect?

1. Esti protejat intr-un procent de 85 - 90% impotriva radiatiilor produse de telefoanele mobile, ecranele TV, computere, liniile de inalta tensiune si de alte echipamente electrice.
2. Frecventa de 7,83 Hz pe care Vital Protect o emite (pe o raza de 3 metri) stimuleaza tendinta naturala de regenerare a organismului (pe perioade indelungate de stres, oboseala, suprasolicitare psihica sau boala).
3. Dinamizeaza si amplifica vitalitatea (la barbati creste potenta, iar in cazul femeilor mareste probabilitatea ca acestea sa ramana insarcinate).
4. Accelereaza procesele de vindecare la copii si la persoanele in varsta.
5. Potenteaza actiunea remediilor homeopate sau a altor tipuri de terapii holistice.

„Am observat la pacientii mei care folosesc Vital Protect o diminuare treptata a simptomelor cronice. De exemplu, pacientii cu cefalee care utilizeaza foarte multe ore pe zi computerul sau telefonul mobil spun ca durerile lor sunt mult diminuate si chiar dispar intr-un timp foarte scurt. Am observat, de asemenea, o recuperare mult mai rapida dupa interventiile chirurgicale sau extractiile dentare. La copiii care au suferit boli infectocontagioase (bolile copilariei), perioada de convalescenta s-a redus. Starea de sanatate a pacientilor mei s-a imbunatatit", spune Morcov Alina, medic homeopat.

Pentru mai multe detalii despre VITAL PROTECT acceseaza site-ul www.aimgroup.ro .

Pentru a-l comanda, suna la numarul de telefon 031 425 44 64.

Articolul urmator
5 tipuri de persoane pe care le intalnesti in viata si care au cel mai mare impact asupra ta
5 tipuri de persoane pe care le intalnesti in viata si care au cel mai mare impact asupra ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.