Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Ai multe nopti albe? Coloreaza-le cu vise frumoase!

DivaHair

Mai bine de jumatate din populatia marilor orase se confrunta cu probleme legate de somn... Agitatia zilnica, stresul, oboseala psihica, munca pe timp de noapte lasa urme tot mai vizibile asupra functionarii organismului.

Fara un somn odihnitor si calitativ, creierul nu mai poate functiona la capacitate maxima si sa reia ritmul tonic din ziua urmatoare, astfel ca, multe dintre sistemele sale sunt afectate negativ. Dupa o vreme pot aparea problemele de concentrare, iritabilitatea, somnolenta excesiva, incetinirea vitezei indeplinirii sarcinilor la birou sau acasa.

Somnul poate fi la un moment dat dirijat sa devina placut si odihnitor. Gama Bien Dormir este conceputa ca un ajutor atunci cand aveti dificultati la adormire. Produsele se bazeaza pe  extracte vegetale standardizate, atent selectate pentru a conferi un somn linistit, odihnitor, ce nu dau dependenta si pot fi utilizate continuu pana la 4 saptamani.

Gama contine:

- Bien Dormir Melatonina Forte (contine extract uscat de passiflora,musetel si melatonina)

- Bien Dormir Valeriana Forte (contine extract uscat de valeriana, passiflora, musetel)

- Musetelul / Matricaria chamomilla are efecte benefice in starile de neliniste, tulburari ale starilor afective, dificultati de adormire, somn agitat. Efectul sedativ al musetelului este potentat de administrarea concomitenta cu passiflora.

- Passiflora / Passiflora incarnata este recomandata in starile de neurastenie, epuizare nervoasa, insomnie, nevralgie, stres, anxietate. Actiunea sedativa a plantei se datoreaza sinergismului creat de componentele active din planta denumite flavonoide psihoactive.

- Bien Dormir Melatonina Forte contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi si la atenuarea tulburarilor de somn. Spre deosebire de somnul indus de medicamentele de sinteza, cel indus de Bien Dormir Melatonina Forte este insotit la trezire de un sentiment de relaxare, fara somnolenta reziduala.

Bien Dormir Melatonina Forte - 13 ron

- Melatonina este un hormon endocrin responsabil de reglarea ritmului circadian. Odata cu cresterea nivelului de melatonina, se instaleaza starea de somnolenta si apoi somnul. Administrarea pe cale orala a melatoninei se recomanda astfel pentru rezolvarea tulburarilor de somn legate de stres, varsta, munca pe timp de noapte sau in spatii lipsite de lumina naturala, perturbarea bioritmului cauzata de decalajele de fus orar.

Bien Dormir Valeriana Forte produce o stare de relaxare necesara instalarii somnului, imbunatateste calitatea acestuia, asigurand functionarea organismului in conditii optime. Bien Dormir Valeriana Forte vine in sprijinul persoanelor care au tulburari privind durata si calitatea  somnului, stari de neliniste, stres, tensiune nervoasa.

 

Bien Dormir Valeriana Forte - 13 ron

- Valeriana are actiune sedativa. Extractul de valeriana este prescris ca sedativ in stari de agitatie nervoasa, dificultati de adormire, somn agitat, epuizare nervoasa. Valeriana induce somnul, iar la trezire nu apare starea de somnolenta reziduala specifica administrarii hipnoticelor de sinteza.

Informeaza-te pe www.biendormir.ro sau facebook.com/LaboratoareleFiterman

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!