5 semne timpurii de cancer la sân

5 semne timpurii de cancer la sân
Redactor Andreea Baluteanu

36% dintre femeile care primesc cruntul diagostic de cancer la sân în România îşi pierd viaţa, conform unui raport al Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer. Ce este însă şi mai îngrijorător este faptul că o mare parte dintre acestea ignoră primele semne prevestitoare ale bolii şi nu ajung la control decât atunci când afecţiunea se află într-un stadiu de dezvoltare avansată.

Un alt aspect care ar trebui să ne pună pe gânduri este faptul că, depistat la timp, cancerul la sân este o formă curabilă. Tocmai de aceea, am alcătuit o listă de cinci semne timpurii ale flagelului momentului, care te pot ajuta să îl identifici cât mai devreme cu putinţă. Nu vom discuta însă despre noduli, sângerări ale mameloanelor sau despre iritaţii care apar pe sâni, ci despre simptome mult mai sensibile, care trec nedetectate de majoritatea dintre noi.

Citeşte aici şi despre semnul neobişnuit care poate detecta prezenţa cancerului la sân!

Noi sperăm că eşti conştientă de amplitudinea pe care a dobândit-o această afecţiune şi de pericolul la care te supui dacă alegi să îi ignori semnele. Te rugăm să faci un obicei din a te controla şi să nu eziţi să ceri ajutor: viaţa e prea preţioasă pentru a decide să o joci la loteria hazardului.

Ai probleme cu digestia Vezi galeria foto » Tuşeşti încontinuu, deşi nu eşti răcită Ai foarte multe aluniţe
Articolul urmator
Ce poate declanșa cancerul, conform neurologului Vlad Ciurea
Ce poate declanșa cancerul, conform neurologului Vlad Ciurea
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.