Tot ce trebuie sa stii despre spray-ul auricular

Tot ce trebuie sa stii despre spray-ul auricular
Bianca Geica, redactor DivaHair.ro
Marţi, 25.11.2014

Cuprins

Chiar daca ne este greu sa ne obisnuim cu ideea, ne aflam in plin prag de iarna! Temperaturile tot mai scazute, vantul si aerul rece, specifice acestui anotimp, pe langa faptul ca ne afecteaza sistemul imunitar, favorizeaza aparitia infectiilor si inflamatiilor la nivelul urechii.

Urechile sunt organe extrem de sensibile, motiv pentru care este important ca iarna, sa le acorzi o atentie speciala. In afara de caciulile sau palariile care nu trebuie sa-ti lipseasca in zilele racoroase de iarna, in dulapul tau ar trebui sa se regaseasca si un spray auricular, care sa te ajute sa-ti pastrezi urechile curate si imune la inflamatiile sau infectiile cauzate de diversi factori din mediul inconjurator.

Spray-ul auricular este ideal pentru curatarea urechilor

Spray-ul auricular este de fapt o solutie ce poate fi pulverizata in canalul auditiv, fiind un produs special creat pentru prevenirea sau dizolvarea dopurilor de ceara sau pur si simplu, pentru a asigura o igiena optima a urechilor. Este ideal pentru persoanele care folosesc aparate auditive si handsfree, dar si pentru cei care practica inotul in bazine clorinate.

Spray-ul auricular previne aparitia otitei

Daca te numeri printre persoanele sensibile, care nici macar nu concep sa iasa din casa fara sa-si acopere urechile de teama durerilor ce pot aparea in urma contactului cu aerul rece, atunci cu siguranta ar trebui sa folosesti un spray auricular care sa-ti protejeze canalul auditiv. Un asemenea produs poate preveni aparitia diverselor afectiuni precum otita externa, care se declanseaza si din cauza aerului rece, curentului sau a gerului. Nu este insa indicat sa folosesti spray-ul auricular daca ai deja otita sau alte interventii chirurgicale la nivelul urechii!

Spray-ul auricular impotriva dopurilor de ceara

Ceara din urechi are un rol extrem de important, protejand canalul auditiv de impuritati, inhiband totodata dezvoltarea bacteriilor care pot provoca alte afectiuni. Insa ce ne facem in cazul in care urechile noastre prezinta o hipersecretie de cerumen? Atunci apare acel blocaj al urechii, atat de neplacut pe care noi il numim "dop de ceara" si care in cel mai rau caz, poate fi indepartat doar de catre medicul ORL-ist. Ca sa nu se ajunga la o asemenea situatie, iti recomandam sa folosesti periodic un spray auricular special creat pentru a preveni aparitia dopului de ceara. 

Recomandarea noastra:

Spray-ul auricular nu trebuie sa-ti lipseasca din casa, in special iarna, cand urechile au nevoie de o ingrijire aparte. 

Doculyse contribuie la prevenirea formarii dopului de ceara din canalul auditiv extern, dizolvandu-l si ajutand la eliminarea lui atunci cand este cazul. De asemenea, Doculyse te ajuta sa-ti pastrezi urechile curate si igienizate, mai ales daca te numeri printre persoanele care se confrunta cu hipersecretie de cerumen sau daca folosesti un aparat auditiv sau handsfree. Este recomandat atat adultilor cat si copiilor de peste 6 luni.

Un alt produs revolutionar este Docuspray, un spray auricular pe baza de nutrienti marini si bicarbonat de sodiu, special conceput pentru igiena frecventa si sigura a urechii. Nu contine gaz propulsor, curata delicat suprafata sensibila a canalului auditiv, fiind perfect pentru intreaga familie (>30 luni).



Vrei sa comanzi produsele de mai sus sau sa afli mai multe informatii despre spray-urile auriculare, dar si despre alte produse destinate ingrijirii urechilor? Acceseaza si tu site-ul: magazinvavianpharma.ro

Articolul urmator »
Ce să mănânci când ai amețeli: alimentele care te ajută
Ce să mănânci când ai amețeli: alimentele care te ajută
Raluca Margean | Sâmbătă, 28.09.2024
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Cum faci acasă brânză de caju
Andreea Baluteanu | Joi, 18.04.2024
Ulei de piper negru: beneficii și recomandări
Andreea Baluteanu | Vineri, 12.04.2024
Ce sunt nanofibrele?
Andreea Baluteanu | Miercuri, 03.04.2024

Ne găsești pe