Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Ce își doresc femeile de la un bărbat

Alexa Galgau

Ce își doresc femeile - aceasta este întrebarea care îi înnebunește pe bărbați dintotdeauna. De cele mai multe ori, reprezentanții sexului tare rămân fără un răspuns clar și declară cu exasperare că nu reușesc să înțeleagă femeile. Într-adevăr, este foarte posibil ca acestea să fie mai complexe decât ei, dar nu într-atât încât să nu poată fi niciodată elucidat acest mister.

Conform psihologilor, există șapte lucruri pe care o femeie le caută la un potențial partener. Află ce își doresc femeile!

Ce își doresc femeile de la un bărbat

1. Sinceritate, dar cu măsură. Orice femeie își dorește ca partenerul ei să fie sincer cu ea când vine vorba despre probleme importante și, desigur, vrea să știe totul despre ceea ce se petrece în viața lui. Sinceritatea este, poate, cea mai importantă calitate a unui partener, însă ea trebuie să fie echilibrată și de empatie, pentru că există situații în care sinceritatea rece, legată de aspecte mărunte, poate să rănească în loc să facă bine. De exemplu, dacă o femeie întreabă „Ți se pare că m-am îngrășat?”, aproape orice bărbat știe că este, de fapt, o întrebare-capcană. Până la urmă, când vine vorba despre lucruri superficiale, adevărul frumos „ambalat” nu are cu ce să dăuneze.

2. Înțelegere, dar mai ales disponibilitate. Nicio altă persoană nu poate să ne înțeleagă 100%, iar de multe ori nici noi nu ne înțelegem pe cât ar trebui. Într-o relație, înțelegerea este importantă, dar și mai importantă este deschiderea de a-l asculta pe cel de lângă tine, chiar dacă nu ai soluții pentru problema lui. Femeile râvnesc după un partener care să le asculte și să le ofere confort emoțional chiar și în cele mai dificile momente.

3. Putere fizică, dar mai ales putere emoțională. Se știe că femeile sunt destul de fragile din punct de vedere emoțional, așa că multe dintre ele se simt atrase de bărbații care pot fi adevărați stâlpi pe care să se sprijine. Instinctul, la rândul lui, ne împinge către parteneri în prezența cărora ne putem simți în siguranță, iar acesta este și motivul pentru care bărbații foarte sensibili și care dau impresia de fragilitate nu sunt îndrăgiți de sexul opus.

4. Compasiune. Această calitate nu este neapărat căutată la începutul unei relații, când încă arde focul pasiunii, dar în timp devine indispensabilă. Femeile vor ca partenerul lor să manifeste nu doar dragoste față de ele (deși, desigur, vor să fie cea mai importantă parte a vieții lor), ci și dragoste și înțelegere față de oamenii și ființele din jur. Din păcate, mulți bărbați consideră că această compasiune este o dovadă de slăbiciune, însă este, de fapt, o dovadă de înțelepciune pe care femeile o apreciază din plin. Poate că nu degeaba se spune să judeci un bărbat după cum se poartă cu chelnerul, nu după cum se poartă cu tine.

5. Stabilitate emoțională, dar și financiară. Ar fi o dovadă de ipocrizie să nu aducem în discuție și problema banilor, deși în mod clar nu sunt cel mai important ingredient al unei relații de lungă durată. Femeile își doresc un bărbat cu care să se mândrească, să fie un model demn de urmat și care să fie capabil să își câștige existența. Bărbații care au probleme cu jocurile de noroc sau nu reușesc să facă ceva cu viața lor nu sunt îndeajuns de respectați de femei, din cauză că par iresponsabili și imaturi.

6. Loialitate totală. Toți bărbații știu acest lucru despre femei: ele vor să fie centrul universului lor. Este foarte greu pentru un bărbat să se împotrivească instinctului și să nu fie sedus de alte femei, dar atunci când acest lucru se întâmplă, este una dintre cele mai solide dovezi de iubire adevărată, dovada care ar putea convinge chiar și cea mai sceptică femeie că este într-adevăr iubită, dacă nu chiar venerată.

7. Prietenie adevărată. Poate că una dintre cele mai mari probleme ale relațiilor este faptul că acestea nu se bazează pe o prietenie reală, ci mai degrabă pe o atracție fizică, menită să dispară după un timp. Femeile își doresc ca partenerul lor să le fie confident, iar atunci când între două persoane există această deschidere, relația are șanse să dureze până la adânci bătrâneți. Un bărbat care este doar un amant pasional, dar nu este și un prieten de nădejde, nu va reuși să țină lângă el o femeie care visează la marea dragoste.

Nu este foarte lungă această listă cu ce își doresc femeile, dar pentru mulți bărbați pare să fie plină de cerințe exagerate. Tu ce părere ai? Își doresc femeile luna de pe cer sau este normal să caute aceste lucruri la un partener?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!