Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Ce să nu-i spui niciodată unei femei de peste 30 de ani

Miercuri, 24.05.2017

La 30 de ani, orice femeie poate spune cu mâna pe inimă că este împlinită. La această vârstă are deja o familie, o carieră înfloritoare și o persoană lângă care eșste sigură că își va petrece restul zilelor. S-ar părea că nimic nu poate să îți meargă prost la 30 de ani, însă lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Vârsta începe să își spună cuvântul, iar semnele nopților nedormite încep să se vadă pe chip.

La această vârstă, orice femeie știe să se impună și să își facă cunoscute părerile. Totuși, la 30 de ani apar și întrebările indiscrete din partea curioșilor, precum ”ați făcut nunta?”, ”când vom avea un nepoțel?” sau ”câți ani spuneai că ai?”. Astfel de întrebări sunt, cu siguranță, mari bătăi de cap pentru o femeie care are 30 de ani. În afară de acestea, mai există și afirmații din partea celor din jur care pur și simplu nu își au rostul și îți strică ziua.

femeie care vorbesc

Iată ce să nu-i spui niciodată unei femei de peste 30 de ani!

Atunci când ai trecut de 30 de ani, iar cineva te întreabă ce vârstă ai, o serie de gânduri încep să ți se amestece în minte, iar leoaica din tine vrea să iasă și să îi închidă gura curiosului. Tu zâmbești însă politicos și îți spui vârsta, sau, ca să intri în joc, răspunzi cu întrebarea ”tu câți ani îmi dai?”. Persoana respectivă evident că îți dă mai puțini ani decât ai de fapt, iar tu trebuie să te prefaci că roșești și că ești flatată că te-a făcut cu 10 ani mai tânără! Pleci cu o falcă în cer și una în pământ având în minte ”ce viperă! Normal că știa că am 30 de ani!”. Toate femeile care au peste 30 de ani trec prin aceste momente jenante.

De aceea, este indicat să te abții și să nu îi spui unei femei că nu pare de 30 de ani. Acest compliment o face să se gândească că a fi matură sau a se apropia de vârsta mijlocie este ceva greșit. Trăim într-o societate obsedată de perfecțiune și suntem ipocriți atunci când vine vorba de vârstă. Suntem mereu în căutarea izvorului tinereții și cheltuim sume enorme pe cele mai scumpe tratamente faciale și corporale care să ne întinerească. Acest lucru este complet greșit. Înaintarea în vârstă este un proces natural, firesc, și nu trebuie să fim jenați de vârsta pe care o avem. Toată lumea îmbătrânește și nimeni nu este nemuritor.

femeie cu palarie

În cazul femeilor, acest subiect este cu atât mai delicat. Vedem vedete care cheltuiesc sume exorbitante pentru a-și ascunde vârsta și pentru a rămâne pe placul publicului. Primim ceea ce cerem, iar acest lucru nu ar trebui să ne deranjeze. Suntem obsedate să avem chipuri perfecte și trupul de 90-60-90. Suntem o societate însetată de perfecțiune, iar urmașele Evei sunt cele care suferă cel mai mult de pe urma acestui lucru.

Orice femeie este frumoasă, indiferent de vârsta pe care o are, și nu ar trebui să aștepte o validare din partea cuiva, pentru a se simți așa. Trebuie să învățăm să ne iubim și să ne prețuim corpurile, deoarece suntem niște variante originale.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.5 (11)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!