Nu Skin

De ce ar trebui să încetezi acum să mai cauți aprobarea altora ca să te simți bine în pielea ta

Otilia Geavlete
Tu ești la pupitrul de control în propria viață

Tu ești la pupitrul de control în propria viață

Data viitoare când vei simți pornirea de a căuta aprobarea cuiva pentru planurile tale, amintește-ți că tu deții controlul vieții tale. Caută îndrumare în interiorul tău, ascultându-ți inima și urmându-ți pasiunile. De multe ori, alții nu știu nici măcar cum să procedeze în propria viață, cu atât mai puțin îți pot da sfaturi utile legate de viața ta. Crede în tine însăți și în Universul care te va ghida pe calea ta unică. 

Atunci când cauți aprobarea celorlalți, îți pierzi controlul asupra propriei vieți. Orice decizie pe care o iei are nevoie de votul unor persoane care nici măcar nu sunt în măsură să comenteze ceva legat de viața ta. Pentru că nu au trăit-o. Nimeni nu poate spune ce este mai bine pentru tine și nu ar trebui să cedezi nimănui puterea care ți se cuvine. 

De ce ar avea alții dreptul să-ți planifice existența, să-ți condiționeze comportamentul, să-ți îngrădească libertatea? Nimeni nu le poate da acest drept în afară de tine. Dar pentru tine a venit vremea să nu mai cauți aplauzele celorlalți, pentru că tu ești cel mai important spectator din viața ta. 

Dacă vrei să devii stăpâna propriei tale vieți și să nu mai depinzi de aprobarea altora, descoperă în galerie cele 9 adevăruri care trebuie să te ghideze de acum înainte. 

 

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!