Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Se vede pe faţa lui că este îndrăgostit de tine. Semne ale gurii care îl dau de gol

Miercuri, 03.08.2016

Uneori, cuvintele sunt cel mai nesigur indicator pe care ne bazăm atunci când abia cunoaştem pe cineva. Şi totuşi, când o relaţie este la început sau când suntem doar în tatonări cu o persoană, suntem mereu curioase să aflăm cât de mult ne place aceasta. Este o informaţie care, în mod inexplicabil, ne determină să facem o proiecţie a viitorului respectivei relaţii.

Cele mai suspicioase dintre noi, dar nu numai, ar trebui să ştim că gesturile unui bărbat sunt cel mai bun reper în a ne da seama cât de mult ne place aceasta. Iar modul în care acesta îşi mişcă gura atunci când este în preajma noastră spune mai multe decât va rosti ea vreodată.

Iată care sunt semnele gurii care spun că te place!

Îşi arată dinţii din faţă

Poate părea un gest copilăresc, însă este cât se poate de relevant. Iar dacă a râs arătându-ţi dinţii din faţă, eşti o norocoasă: asta înseamnă că este foarte fericit să te vadă sau să fie în preajma ta. La fel de fericit ca atunci când, copil fiind, primea prăjitura sau jucăria preferată.

`La vârsta de cinci ani, acest tip de râs se opreşte. Bărbaţii râd aşa la maturitate doar dacă sunt cu adevărat fericiţi. Iar dacă râde mult atunci când este cu tine şi îţi descoperă cât mai mult din dinţi, acesta este un semn bun”, spune Patti Wood, expert în interpretarea limbajului corpului.

Zâmbeşte cu toată gura

Bărbaţii zâmbesc cu adevărat doar atunci când cineva sau ceva le ajunge la suflet. În rest, nu sunt zgârciţi cu zâmbetele din complezenţă. Dacă ţi-a zâmbit larg, cu toată gura, asta înseanmnă că are sentimente puternice pentru tine. Asta, în primul rând, fără ca el să ştie, îi trădează afecţiunea pe care o are faţă de tine.

Îşi trece limba peste buze

Gestul acesta poate fi voluntar, însă bărbaţii îndrăgostiţi nu-l fac niciodată, ci doar cei care vor numai să ajungă în patul unei femei. Dacă îşi trece limba peste buze în cel mai natural mod cu putinţă, ca atunci când vrea să se bucure de gustul îngheţatei rămase în colţurii gurii, atunci este un semn bun. Poate nu ţi se pare cel mai galant gest, însă naturaleţea lui ar trebui să te mulţumească, pentru că asta spune că… te place.

Respiră adânc

Dacă atunci când te vede gura lui se deschide pentru a da afară o porţie bună de oxigen, nu te speria, nu urmează să leşine. Oftează după tine şi trebuie să te bucuri. Dacă a luat o gură bună de aer, pe care o ţine în stomac, după care o expiră, atunci vrea ca partea superioară a corpului să pară mai robustă decât cea inferioară. Bărbaţii cred că femeile sunt atrase de acest tip de fizic şi atunci încearcă să-l imite.

Surse foto: Hepta.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (57)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!