Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Testul de 50 de secunde care îți spune dacă ai sănătatea șubredă

Miercuri, 01.03.2017

„Prima bogăție a omului este sănătatea”, spunea Ralph Waldo Emerson. De aceea, fiecare om are o datorie față de el însuși de a-și păstra această condiție vitală. Viața este un dar de la Dumnezeu, pe care trebuie să îl prețuim și de care trebuie să ne bucurăm în fiecare zi.

Totuși acest lucru se dovedește dificil atunci când sunt atâtea tentații în jurul nostru și când avem un stil de viață nesănătos. De asemenea, stresul și grijile zilnice ne afectează într-un mod negativ, având consecințe directe asupra stării noastre de sănătate. Deși nu există semne vizibile ale vreunei afecțiuni, acest lucru nu înseamnă neapărat că suntem și sănătoși.

Cele mai multe boli grave se manifestă abia în ultimul stadiu. De aceea, este important să facem analize în mod regulat, pentru a preveni complicațiile. Totuși, până să ajungem la doctor, putem face acest test rapid de 50 de secunde, care ne va spune dacă avem un organism puternic sau nu.

Testul care îți va spune dacă ai sănătatea șubredă!

femeie care mediteaza in natura

Atunci când vorbim de rezistență, ne gândim în primul rând la mușchii abdomenului. Rezistența stă, într-adevăr, în puterea acestor mușchi, însă nu sunt singurii pe care trebuie să îi avem în vedere. Și mușchii spatelui, fesierii și șoldurile joacă un rol important în determinarea gradului de rezistență. Acum, că știi aceste lucruri, adoptă următoarea poziție pentru a afla dacă ești o persoană sănătoasă.

Ce trebuie să faci

Această poziție este asemănătoare unei flotări, așa că așază-te pe o suprafață tare, fără denivelări. Diferența constă în poziția brațelor. Acum te vei sprijini pe coate, cu brațele înainte.

Încordează-ți mușchii abdominali, fesierii și șoldurile. Nu uita să respiri normal.

Rămâi în această poziție cel puțin 50 de secunde, evitând schimbarea poziției capului, a umerilor sau a picioarelor. Acesta este un exercițiu de rezistență în care nimic nu trebuie schimbat.

Videoclipul de mai jos îți va arăta ce trebuie să faci pentru a sta într-o poziție corectă.

Rezultate

Sub 50 de secunde

Dacă nu ai reușit să te menții în această poziție, înseamnă că organismul tău este slăbit. Nu trebuie să te îngrijorezi dacă ai stat doar 20-30 de secunde. Majoritatea persoanelor sunt afectate de factori zilnici precum stresul și statul pe scaun de la birou, care le formează o poziție anormală a corpului. Mușchii abdomenului și ai spatelui sunt slăbiți, iar rezistența acestora este afectată. Pentru a rezolva această problemă, exersează această poziție în fiecare zi. Mai mult, asigură-te că ai spatele drept pe durata întregii zile, trăgând de umeri în spate și ținând capul drept. Atunci când stai cu telefonul în mână, ține-l la nivelul pieptului, cât mai departe de cap, pentru a evita durerile de gât.

Durere de spate

Durerile de spate apărute în timpul acestui test pot indica probleme la nivelul coloanei vertebrale. Poți scăpa de durerile de spate dacă stai într-o poziție dreaptă, faci zilnic exerciții pentru spate și dormi într-o poziție optimă.

Dezechilibrare

Pierderea echilibrului în timpul acestui test îți poate oferi indicii importante în ceea ce privește starea coloanei tale vertebrale. De asemenea, corpul tău este slăbit și de aceea este aproape imposibil să te concentrezi pentru a susține această poziție.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!