Cat poate fi de simplu sa pui conserve?
Nu credeai ca poate fi atat de simplu sa pui conserve? Cu ingredientele potrivite si cu o tehnica ideala pentru a pastra conservele peste iarna, orice dulceata, compot, gem sau chiar zacusca iti poate incanta serile de iarna si chiar diminetile de primavara timpurie!
Vezi categorii culinar

Conserve
Indulceste-ti ziua cu un gem de coacaze rosii si negre
Vineri, 12.03.2010 | de Ana Maria Stroe
Conserve
Din camara bunicii: Dulceata de prune cu nuci si rom
Joi, 11.03.2010 | de Alexandra Machitescu
Conserve
Zacusca de vinete cu ciuperci - coborata direct din amintirile copilariei tale
Joi, 11.03.2010 | de Edda Bild
Conserve
Incearca o uimitoare zacusca de vinete! Ce e mai delicios decat traditia?
Miercuri, 10.03.2010 | de Edda Bild
Conserve
Un deliciu culinar numai pentru tine: Dulceata de banane cu lichior
Miercuri, 10.03.2010 | de Ana Maria Stroe
Conserve
Amesteca visinele si ciresele intr-un gem de fructe delicios
Luni, 08.03.2010 | de Roxana GheorghePregateste-ti camara pentru iarna cu aceste conserve de gem, dulceata sau zacusca!
Prepara orice conserve iti provoaca papilele gustative si iti amintesc de vremurile copilariei pentru a-ti face mama mandra! Decoreaza borcanele cu etichete nastrusnice si iti poti face propria colectie de conserve delicioase!