Fripturi la gratar pentru gustul fiecarui roman!
Carnea este “legume noastra preferata” zicea un prieten! Adevarul este ca nimic nu poate sa egaleze un gratar sau o friptura delicioasa, careia ii alaturi o garnitura savuroasa, un vin rafinat si fireste un desert pe masura. Incearca aceste idei noi pentru a gati o friptura delicioasa!

Friptura de porc la cuptor cu garnitura de cartofi si sos
Marţi, 27.04.2010 | de Ana Maria Stroe
Friptura de vita marinata cu ciuperci si cartofi
Luni, 26.04.2010 | de Alexandra Machitescu
Gratar de pui cu garnitura de ciuperci in sos de vin
Sâmbătă, 24.04.2010 | de Ana Maria Stroe
Doua retete la gratar extraordinar de gustoase: Kebab de vita si pastrama
Vineri, 23.04.2010 | de Roxana Gheorghe
Iata cea mai delicioasa reteta de friptura inabusita
Vineri, 23.04.2010 | de Roxana Gheorghe
Preparat taranesc: reteta de friptura de porc la ceaun
Joi, 22.04.2010 | de Alexandra Machitescu
Invata sa prepari o friptura de ied la cuptor
Marţi, 20.04.2010 | de Roxana Gheorghe
Vrei sa prepari o friptura de porc? Incearc-o acum si cu legume!
Marţi, 20.04.2010 | de Roxana GheorgheIn meniu pentru astazi? O friptura sau un gratar savuros?
Incearca sa adaptezi oricare dintre retetele clasice de friptura sau gratar pentru a obtine mereu gusturi noi si experiente culinare deosebite. Transforma orice fripturi cu ajutorul unor condimente bine alese sau cu o garnitura desavarsita!